Judith van Eijk assetmanager bij Hoorne Vastgoed

01 SEP 2021 15:51 | Hoorne Vastgoed

Bij vastgoedontwikkelaar en belegger Hoorne Vastgoed is per 1 september Judith van Eijk (45) in dienst getreden als assetmanager.

Na een opleiding MTS Bouwkunde en een makelaardij-opleiding in Hoorn werkte Judith voor diverse makelaarskantoren, gemeenten en vastgoedfondsen, waaronder 8,5 jaar voor NSI. De afgelopen vijf jaar was zij assetmanager retail bij Van der Vorm Vastgoed, een familiebedrijf in Rotterdam. In die functie had zij de verantwoordelijkheid voor een deel van de Nederlandse winkel- en hotelportefeuille.

Judith is mede met het oog op de aanhoudende groei van de vastgoedportefeuille van Hoorne  aangetrokken. In haar nieuwe functie gaat zij werken aan een verdere professionalisering van de organisatie en aan het versterken van het rendement van de vastgoedportefeuille.

Voor aanvullende informatie kan contact worden opgenomen met Hoorne Vastgoed: telefoon 0251-662280 of marketing@hoornevastgoed.nl Voor algemene informatie over de werkwijze en projecten van Hoorne Vastgoed zie www.hoornevastgoed.nl. De meegezonden foto is vrij van rechten. Vastgoedontwikkelaar en belegger Hoorne Vastgoed is met name actief in de retail en woningbouw. Op dat gebied zijn in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht tientallen projecten gerealiseerd waaronder de (her)ontwikkeling van wijk- en buurtwinkelcentra. Projecten van Hoorne Vastgoed worden op basis van samenwerking met onder meer gemeenten, bewoners, ondernemers en andere direct betrokkenen gerealiseerd. Dat gebeurt op basis van een lange termijn aanpak, kwaliteit en duurzaamheid. Door Hoorne Vastgoed gerealiseerde projecten worden meestal toegevoegd aan de eigen beleggingsportefeuille.

Dit is een origineel bericht van Hoorne Vastgoed

Meer binnen deze rubriek