ShiftCam lanceert nieuwe productlijn smartphone accessoires: LensUltra

15 NOV 2023 10:57 | Amacom, The Amazing Company

Amacom is de officiële distributeur van ShiftCam in de Benelux. ShiftCam is in 2017 opgericht vanuit de missie en drive om mobiele fotografie nog eenvoudiger, compacter en completer aan te bieden. ShiftCam biedt diverse producten om mobiele fotografie te ondersteunen, waaronder hoogwaardige grips en statieven. Daarnaast heeft ShiftCam LensUltra ontwikkeld; lenzen voor je mobiele telefoon. Met deze producten kan ShiftCam nog nadrukkelijker inspelen op de toenemende vraag naar mobiele fotografie.

Categorie 'mobiele fotografie' sterk in opkomst

De wereld van mobiele fotografie groeit snel en biedt ongekende mogelijkheden voor iedereen; van enthousiaste hobbyisten tot professionele contentmakers. Je hebt je mobiele telefoon immers altijd op zak. De kwaliteit van smartphonecamera's blijft zich ontwikkelen. Daarnaast hebben de beschikbaarheid van bewerkingsapps én de mogelijkheid om foto's direct te delen via sociale media mobiele fotografie tot een veelgebruikte en creatieve bezigheid gemaakt. ShiftCam speelt hierop in met een reeks kwalitatieve producten voor mobiele fotografie.

LensUltra

Laat je niet beperken door de ingebouwde lenzen van je telefoon en leg momenten vast met verbeterde kwaliteit en veelzijdige optische effecten dankzij ShiftCam's LensUltra. Kies uit de zeven lenzen om je foto’s via je smartphone naar een nog hoger niveau te tillen!

Onderschrift foto: Kies uit de zeven lenzen van ShiftCam om foto’s via je smartphone naar een nog hoger niveau te tillen! Bron foto: ShiftCam.

Amacom biedt haar partners een aantrekkelijke range met diverse smartphone accessoires aan.

Over Amacom, The Amazing Company B.V.

Opgericht in 1999 als familiebedrijf is Amacom inmiddels uitgegroeid tot de grootste distributie- en fulfilmentpartner op het gebied van consumentenelektronica in de Benelux. Amacom beschikt over een eigen ‘paarse bezorgdienst’ en biedt met de dagelijkse inkoop, verkoop, distributie en fulfilment van producten een totaaloplossing voor leveranciers, e-tailers, retailers en B2B-kanalen in de Benelux. Of het nu gaat om ondersteuning op het gebied van sales, same day delivery, dropshipment of loyalty, bij Amacom gaat men dagelijks met veel passie voor de volledige ontzorging van haar partners. Amacom wordt hierbij ondersteund door de succesvolle dochterondernemingen Megami, Gezamenlijk Voordeel, Exertis AV en het verbindende online bestel- en informatieplatform Quecom.

Meer binnen de rubriek Telecommunicatie