Web Wings na overname zusterbedrijf: grootse resultaten

01 JUL 2024 09:22 | Web Wings

Web Wings uit Sittard heeft recent een belangrijke strategische stap gezet door Creamy Concepts over te nemen. De overname van dit huidige zusterbedrijf was al bekend. Hier gaat het over hoe de huidige samenwerking gaat. De overname versterkt hun positie als relevante speler in online marketing. Sinds hun oprichting zes jaar geleden heeft Web Wings zich ontwikkeld tot een dynamisch en ambitieus bedrijf.

Wat begon als een studenteninitiatief in Eindhoven, groeide uit tot een organisatie met vijftig specialisten. Deze specialisten zijn gepassioneerd over het behalen van de nummer 1 positie in Google voor hun klanten. Het team dat mede-eigendom is van Jasper Voorn, Ivan Arndts en Nick Karip, zet zich dagelijks in om de beste resultaten voor hun klanten te bereiken. Dit is slecht een korte versie van het verhaal van Web Wings online marketing bureau.

Krachten combineren

De overname van Creamy Concepts markeert een nieuw hoofdstuk voor Web Wings. Creamy Concepts blijft onder eigen naam werken, maar de krachtenbundeling zorgt voor synergie en kennisdeling. Hierdoor kunnen beide bedrijven nog betere merkstrategieën en online marketingoplossingen bieden. Web Wings blijft zich focussen op converterende websites en effectieve SEO, SEA en social media. Hun doel blijft om websites technisch en qua vindbaarheid optimaal te laten functioneren. Met deze overname willen ze hun diensten verder uitbreiden en hun klanten nog beter van dienst zijn. Door de expertise van Creamy Concepts toe te voegen, kunnen ze nog completere en effectievere marketingstrategieën aanbieden. Dat draagt bij aan het succes van de klanten.

Groeien en vertrouwen opwekken

Web Wings is trots op hun groei en het vertrouwen van meer dan driehonderd klanten. Hun prijs-kwaliteitverhouding is sinds het begin onveranderd. Sinds de overname van Creamy Concepts willen ze hun diensten nog altijd verder verbeteren en uitbreiden. Web Wings gelooft in de kracht van data en kan aantonen welke resultaten hun inspanningen opleveren. Dit datagedreven werken is een belangrijke pijler van hun succes. Door voortdurend te meten en analyseren, kunnen ze de effectiviteit van hun strategieën blijven optimaliseren. Dit zorgt ervoor dat ze hun klanten steeds beter kunnen helpen om hun online doelen te bereiken.

Hoe gaan ze verder?

De toekomstplannen van Web Wings zijn gericht op verdere groei en ontwikkeling. Ze blijven investeren in hun team en in de nieuwste technologieën om hun klanten optimaal te kunnen bedienen. Door hun focus op de lange termijn, hopen ze nog meer klanten te helpen om hun online doelen te bereiken. Web Wings blijft een betrouwbare partner voor mkb en grootbedrijf die streeft naar duurzame resultaten en een langdurige samenwerking. Web Wings wilt zich in ieder geval blijven inzetten om het beste voor hun klanten te bereiken.

Web Wings blijft groeien en ontwikkelen, en de toekomst ziet er veelbelovend uit. Hun inzet en toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid zullen hen blijven onderscheiden in de online marketing.

Meer binnen de rubriek Pr, marketing, communicatie en sales