Stichting CAV verwelkomt nieuwe Raad van Bestuur

28 NOV 2022 18:31 | Stichting CAV

De Raad van Toezicht van Stichting CAV is zeer verheugd met de benoeming van Lisette Pondman en Frank Scheffers als respectievelijk voorzitter en lid van de Raad van Bestuur.

Lisette Pondman is een ervaren bestuurder en toezichthouder binnen de GGZ. De afgelopen jaren was zij werkzaam als bestuurder van RINO amsterdam, een landelijk opererend opleiding- en nascholingsinstituut voor professionals binnen de GGZ. Daarvoor was zij directeur van de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie. Zij heeft ervaring binnen het bedrijfsleven en binnen de publieke sector.

“In deze tijd waarin steeds meer mensen moeite hebben om rond te komen en te maken krijgen met betalingsproblemen is het werk van Stichting CAV relevanter dan ooit. Ik kijk er erg naar uit om er, samen met alle collega’s van Stichting CAV en haar relevante partners, voor te zorgen dat de stichting haar maatschappelijke dienstverlening voor een breed publiek en op hoog niveau kan blijven uitvoeren”; aldus Lisette.

Frank Scheffers heeft zijn sporen verdiend in het bedrijfsleven en was de afgelopen zeven jaar directeur bedrijfsvoering van Stichting CAV. Het afgelopen halfjaar heeft hij als waarnemend bestuurder gezorgd voor een soepele overgang naar de nieuwe bestuursstructuur.

“Stichting CAV ligt mij na aan het hart. De afgelopen jaren heb ik mij vol ingezet voor de ontwikkeling van Stichting CAV waardoor wij als maatschappelijke organisatie steeds meer mensen financieel kunnen ontzorgen. Zeker in deze onzekere tijden is dat van groot belang. Graag werk ik als bestuurder verder aan de continuïteit van de organisatie en het realiseren van maatschappelijk rendement."; aldus Frank. 

De Raad van Toezicht is ervan overtuigd dat Stichting CAV bij Lisette Pondman en Frank Scheffers in goede handen is en kijkt vol vertrouwen naar de toekomst.

Stichting CAV is een maatschappelijke onderneming die zorginstanties ontzorgt en zelfredzaamheid stimuleert van mensen die zelf hun financiën niet kunnen of willen doen. Meer informatie over de stichting is te vinden op: https://www.stichting-cav.nl

Meer binnen deze rubriek