BOUF Legal breidt uit met Partner Meijer

08 FEB 2024 08:00 | BOUF Legal B.V.

ZEIST – 26 januari 2024 – Per 1 januari 2024 is Ruben Meijer toegetreden als partner politiek & bestuur bij BOUF Legal. De 32-jarige Meijer is sinds enkele jaren impactvol verbonden aan BOUF Legal. Hij is gespecialiseerd in de strategische advisering van branche-en beroepsberoepsverenigingen en zorgorganisaties op het snijvlak van politiek-bestuurlijke beleidsvraagstukken. Met deze aanstelling verstevigt BOUF Legal haar fundament als stabiele factor in het veranderende zorglandschap en de uitdagingen waar de gezondheidszorg in Nederland voor staat.

Groeiende adviesvraag

Meijer gaat zich de komende jaren richten op het leiden en verder professionaliseren van de Public Affairs tak binnen BOUF Legal. Meijer: We zien een groei in de vraagstukken waar de sector advisering en ondersteuning zoekt. Dat vereist dat wij blijvend investeren in technische kennis, frisse oplossingen en het verbinden van belangen tussen opdrachtgevers en stakeholders, veld en politiek. Daar kijk ik erg naar uit.

Uitdagingen zorg

Loubna Boufrach, managing partner, is verheugd met de aanstelling van Meijer: “In de afgelopen jaren heeft Ruben meegebouwd aan de ontwikkeling van BOUF Legal. Boufrach: Met het toetreden van Meijer, en eerder al Danielle Kikken, tot de Partner groep zijn wij in staat nog scherper positie te pakken op de gelaagde thema’s in de zorg. Denk hierbij aan de ernstige tekorten in de zorg, herziening van bekostigingsstructuren in diverse sectoren, de toekomstbestendigheid van het praktijkhouderschap en de toekomstbestendigheid van beroepen.

Toekomstige belangen

Meijer brengt in de hoedanigheid van bestuurder bij de Stomavereniging en toezichthouder bij Innofeet een ruime ervaring met zich mee op het ontwikkelen en uitvoeren van strategie en positionering. In de zorg zijn ongeveer 200 collectiviteiten te onderscheiden wiens belangen centraal staan in de dienstverlening van BOUF Legal. Hierbij is in het afgelopen jaar de ondersteuning van gelegenheidscoalities en allianties meer op de voorgrond komen te staan. Met de uitbreiding van de Partner groep zijn BOUF Legal en BOUF Academy daar klaar voor.

Meer weten over BOUF

De publieke sector is ingewikkeld. Standaardoplossingen schieten tekort. Bij BOUF snappen we dat. Met kennis van Public Affairs, Recht en Bestuursadvies vinden we samen nieuwe wegen. Het resultaat? Praktische, invloedrijke oplossingen met aantoonbare impact. Meer weten bekijk www.bouflegal.nl

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen