Action huurt twee winkels van Hoorne Vastgoed

05 DEC 2017 10:24 | Hoorne Vastgoed

5 december 2017 - Hoorne Vastgoed heeft twee winkelruimtes verhuurd aan winkelketen Action. In het Amstelveense winkelcentrum Middenhoven en winkelcentrum De Lindenboom in Mijdrecht neemt Action 1000 vierkante meter af. In beide gevallen koos Action voor wijkwinkelcentra die eigenaar Hoorne Vastgoed in overleg met de betrokken gemeenten, buurtorganisaties en ondernemers volledig vernieuwt.

In Amstelveen ondergaat het 3500 vierkante meter grote wijkwinkelcentrum Middenhoven   stapsgewijs een volledige gedaanteverwisseling. Zo worden alle passages en entrees vernieuwd en krijgt de buitenschil nieuw metselwerk. Nieuwkomer Action wordt naar verwachting een grote publiekstrekker en ging zaterdag 2 december alvast open voor het publiek. Albert Heijn, Kruidvat en Primera zijn eveneens in het winkelcentrum gevestigd.

Ook voor het 5450 vierkante meter grote wijkwinkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht realiseert Hoorne Vastgoed een vernieuwing. Action huurt er een met roltrappen bereikbare winkelruimte op de eerste etage. Ook dit Action-filiaal opende 2 december de deuren voor het publiek. De al in De Lindeboom gevestigde supermarkt Boni wordt uitgebreid en alle winkelruimtes in De Lindeboom en ook de gevels vernieuwd.

Voor aanvullende informatie kan contact worden opgenomen met Hoorne Vastgoed, telefoon 0251-662280. Voor algemene informatie over de werkwijze en projecten van Hoorne Vastgoed zie www.hoornevastgoed.nl. Vastgoedontwikkelaar en belegger Hoorne Vastgoed werkt primair voor het zusterbedrijf Vomar Voordeelmarkt. Daarbij ligt een sterk accent op retail en woningbouw. Hoorne Vastgoed realiseerde in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht tientallen projecten. Die lopen in aard en omvang sterk uiteen, maar hebben één ding met elkaar gemeen: samenwerking met gemeenten, bewoners, ondernemers en andere direct betrokkenen op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Door Hoorne Vastgoed gerealiseerde projecten worden meestal toegevoegd aan de eigen beleggingsportefeuille.

Dit is een origineel bericht van Hoorne Vastgoed

Meer binnen deze rubriek