Dunkin’ opent haar 35ste vestiging in “Arnhem “

01 JUL 2021 08:55 | Dunkin'

Koffie- en donutgigant Dunkin’ opent haar deuren in Arnhem. Na het succes van de vestigingen die in de overige steden in Nederland gevestigd zijn kon een vestiging in  Arnhem niet uitblijven. Trost zijn we dat we in deze mooie kiosk ons nieuwste concept van Dunkin’ mogen presenteren. Vanaf 3 juli 2021 om 08.00 uur kan het winkelend publiek terecht bij de Dunkin’ voor de lekkerste koffie en donuts.

Dunkin’, een van ’s werelds grootste coffee en baked goods merken, doet het goed in Nederland. Na de komst van een eerste Nederlandse vestiging in 2017 zijn er al stores in onder andere Amstelveen, Amsterdam, Almere, Den Haag, Utrecht, Roosendaal, Hilversum, Leiden, Rotterdam, Bruchem, Goes, Halfweg, Roermond, Eindhoven, Tilburg, Lelystad, Leidschendam en Zoetermeer geopend. Daarnaast kwam er al de succesvolle samenwerking met Jumbo en New York Pizza naar buiten en kan je nu voor je Dunkin’ ook terecht bij een groot aantal Tankstations van De Haan Groep en de EG Group, ook een samenwerking met de Familie Van der Valk wordt nu getest, verdere samenwerkingen zullen niet uitblijven.

Dunkin’ Openings Actie

Donutliefhebbers opgelet, want de opening zal traditiegetrouw gepaard gaan met een ludieke openingsactie. De eerste 50 klanten worden beloond met een jaar langs gratis Dunkin’donuts* bestel deze via onze webshop dunkindonuts.nl met als afhaal locatie Arnhem koop een doos donuts (12) stuks en haal deze op 3 Juli op.  De eerste 50 klanten die in de winkel een doos van (12) stuks kopen krijgen een doos donuts van (6) stuks   cadeau. Verder is er voor iedereen die onze app Dunkin’nl Download een gratis drankje en vele kortingen via onze vouchers.

Op 3 Juli 2020 om 0800 uur opent Dunkin’ haar deuren aan de Jansstraat 45, 6811 GH Arnhem. De store is dagelijks geopend van 08.00 in de ochtend tot 22.00  in de avond.

De kiosk zal tijdelijk als een Pop up store worden ingericht alvorens de op maat gemaakte inrichting begin September in zijn definitieve uitvoering zal worden geplaatst

Dunkin’ App

Ga je een bezoekje aan Dunkin’ brengen? Zorg dan dat je de app hebt gedownload. De vraag naar een digitale manier om acties van het populaire koffie- en donutmerk te kunnen volgen heeft geleid tot een unieke loyalty app. Dunkin’ fans worden via de app beloond met veel kortingen en spaarvoordelen. Bij het downloaden van de app kan er op de dag van de opening van de Dunkin’ vestiging een heerlijk gratis hot drankje naar keuze worden gehaald.

Over Dunkin’

Dunkin’ (voormalig Dunkin’ Donuts), opgericht in 1950, is een van ’s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, België, Luxemburg, Rusland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland: www.dunkindonuts.nl.

Het hoofdkantoor van Dunkin’ is gevestigd in Canton, Massachusetts, Verenigde Staten. Dunkin’ Donuts maakt onderdeel uit van Inspire Brands.

*Zie de actievoorwaarden op www.dunkindonuts.nl

Meer binnen de rubriek Voeding en drank