Hoorne Vastgoed koopt winkelcentrum Reigersbos in Amsterdam-Zuidoost

20 DEC 2018 13:28 | Hoorne Vastgoed

20 december 2018  – Winkelcentrum Reigersbos in Amsterdam-Zuidoost is door Hoorne Vastgoed gekocht van Sectie5 en haar investeringspartner. Het winkelcentrum heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van 12.600 m², verdeeld over 65 horeca- en winkelunits. Naast een vestiging van de Openbare Bibliotheek Amsterdam zijn in het winkelcentrum twee supermarkten en uiteenlopende speciaalzaken gevestigd. Vanwege deze goede winkelmix, de uitstekende parkeergelegenheid, de directe aansluiting op het metro-netwerk  en de positieve ontwikkeling van de omliggende wijk heeft Hoorne Vastgoed tot de aankoop besloten. Winkelcentrum Reigersbos stamt uit 1984 en is in 2004 volledig gerenoveerd.

Sectie5 heeft zich in de transactie laten adviseren door JLL (commercieel vastgoed- en investeringsmanagement), Loyens & Loeff en PWC. Hoorne Vastgoed werd geadviseerd door Houthoff en Remmers Retail.     

Voor aanvullende informatie kan contact worden opgenomen met Hoorne Vastgoed, telefoon 0251-662280. Voor algemene informatie over de werkwijze en projecten van Hoorne Vastgoed zie www.hoornevastgoed.nl. Vastgoedontwikkelaar en belegger Hoorne Vastgoed werkt primair voor het zusterbedrijf Vomar Voordeelmarkt. Daarbij ligt een sterk accent op retail en woningbouw. Hoorne Vastgoed realiseerde in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht tientallen projecten. Die lopen in aard en omvang sterk uiteen, maar hebben één ding met elkaar gemeen: samenwerking met gemeenten, bewoners, ondernemers en andere direct betrokkenen op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Door Hoorne Vastgoed gerealiseerde projecten worden meestal toegevoegd aan de eigen beleggingsportefeuille.

Meer binnen de rubriek Commercieel vastgoed