MotoShare verloot unieke Triumph motorfiets t.w.v. €40.000

01 APR 2021 11:34 | MotoShare

Spaanse specialbouwers Tamarit bouwden in opdracht van MotoShare Spanje een unieke custom Triumph. En niet zomaar eentje: de motor, genaamd ‘The Gotham’ is te huur én te winnen. Speciaal voor deze campagne stelt Motoshare honderd tickets beschikbaar voor een huurperiode van deze bijzondere special. Nog eens vierhonderd mensen kunnen een lot kopen en kans maken de motor permanent mee te mogen nemen.

Na een kalme lancering in 2019 zal MotoShare Spanje dit jaar vol gas geven. Hiervoor is met Tamarit de afspraak gemaakt om deze heel bijzondere special te bouwen. In Nederland heeft MotoShare al eerder vergelijkbare acties met succes gevoerd, maar de Spaanse aanpak is behoorlijk anders.

Uitgangspunt van deze actie is in één klap de naamsbekendheid van MotoShare in Spanje te vergroten en rijders een unieke ervaring op deze motor te bieden.

Voor de verloting van deze motor worden precies vijfhonderd tickets uitgegeven. Dit verzekert deelnemers van een winkans van 1:500. Honderd van deze tickets geven bovendien nog eens recht op een dag huur van deze motor.*

Motorbouwers Tamarit hebben in korte tijd een flinke reputatie opgebouwd. In twee jaar tijd zijn ze uitgegroeid tot de elite van de specialbouwers. Wat ze bovendien uniek maakt is dat ze exclusief werken met Triumph motoren. Elke motor is uniek, er worden geen twee hetzelfde gemaakt. Voor de samenwerking met MotoShare presenteert Tamarit nu dit 81ste exemplaar, met een verkoopwaarde van ruim 40.000 euro.

De motor is op donderdag 27 maart (online) gepresenteerd bij ‘Irons Cafe Racer’ in Madrid. De motor is daar gedurende vier weken te zien en te huren. Na deze introductie zullen tijdens de speciale promotietoer de grote steden in Spanje aan worden gedaan, evenals de eilanden Mallorca en Ibiza. Degenen met een lot kunnen dus op een geschikt moment bij hen zelf in de buurt de motor een dag meenemen. Aan het eind van de tournee wordt de motor tijdens een live evenement** in de thuislocatie van Tamarit in Alicante verloot worden.

Deze actie wordt gedurende de tournee doorlopend ondersteund door promotiecampagnes van zowel MotoShare als Tamarit.

URL voor deze campagne: https://tamaritmotorcycles.com/en-us/triumph-bikes/motoshare/

 

*De eerste honderd tickets zijn te koop voor €149,- de overige vierhonderd tickets kosten € 99,-

**Afhankelijk van de geldende COVID 19 regels.

Tickets voor deze actie kunnen gekocht worden door deelnemers uit alle landen van de wereld. Over MotoShare MotoShare is in 2016 gestart als ‘peer to peer’ platform voor het verhuren van motoren. In samenwerking met de toenmalige verzekeraar is een ‘dag verzekeringsproduct’ voor particulieren ontwikkeld waarmee mogelijk werd om zijn/haar motor te verhuren. Het succes van het platform heeft ertoe geleid dat ook officiële motordealers het platform nu voor hun eigen verhuur gebruiken. Inmiddels zijn ruim 60 dealers aangesloten bij MotoShare waaronder BMW exclusief dealers, MotoPort, Kawasaki, Ducati, Triumph en Yamaha merkdealers. MotoShare is met ruim 4.400 geregistreerde verhuurders en een snel groeiende community van meer dan 35.000 huurders uitgegroeid tot het grootste platform voor verhuur van motoren in Europa. In 2020 nam het aantal verhuurdagen met 188% toe tot circa 12.000 en groeit het internationale aanbod gestaag met het aanbieden van de diensten in Spanje en Frankrijk. Uitbreiding naar o.a. Portugal, Italië, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk staat eveneens op het programma. Het uitgangspunt van het platform is door middel van delen motorrijders de gelegenheid bieden op diverse modellen motoren te rijden, waarbij zowel in binnen- als buitenland mooie routes verkend kunnen worden zonder eerst grote afstanden met volle bepakking af te hoeven leggen. Door de combinatie van ‘peer to peer’ en motordealers is de variëteit in het aanbod vele malen groter dan via reguliere verhuurkanalen. Visie MotoShare ziet de veranderingen in mobiliteitsbehoefte waarbij een efficiëntere inzet van motoren mogelijk is. De gemiddelde motor wordt voor slechts circa 4.000 km per jaar door de eigenaar bereden. Door het grote en diverse aanbod aan motoren wordt een geheel nieuwe en jongere doelgroep bereikt.

Meer binnen de rubriek Theater en voorstellingen