Exertis Pro AV en Lenovo kondigen partnership aan

29 APR 2022 12:32 | Exertis Pro AV

Exertis Pro AV verzorgt vanaf april 2022 de distributie van de Smart-office collaboration producten van Lenovo. De ThinkSmart-oplossingen van Lenovo maken de vergaderingen in vergaderruimtes efficiënter. De oplossingen van Lenovo zijn voorzien van innovatieve technologie en worden gecombineerd met service op maat. De smart-office oplossingen zijn flexibel inzetbaar voor verschillende ondersteuningen zoals onder andere Microsoft teams, Zoom en Google.

Op Europees niveau werken Exertis Pro AV en Lenovo al langer samen. De nieuwe samenwerking binnen de Benelux is een logische volgende stap. De smart collaboration oplossingen van Lenovo sluiten aan bij de vraag van de resellers die Exertis Pro AV bedient.

Toegevoegde waarde

Lenovo kiest mede voor Exertis Pro AV vanwege de toegevoegde waarde die de distributeur kan leveren. Jessy de Bruijn, Channel Manager Smart Collaboration BeNeLux, zegt hierover: ““Bij onze Smart Collaboration productlijn komt een bepaalde expertise kijken. Exertis heeft de audiovisuele kennis in huis die nodig is om Lenovo’s recente productlijn voor hybride werken snel en gemakkelijk toegankelijk te maken. We kijken ernaar uit om samen met de professionals van Extertis hybride werken naar een hoger niveau te tillen.

Exertis Pro AV is verheugd over de samenwerking. ”Binnen ons portfolio is er ruimte voor een leverancier als Lenovo, omdat we zien dat de vraag uit de markt naar vergaderoplossingen toe blijft nemen. Lenovo levert betrouwbare oplossingen die zich al bewijzen in het overgrote deel van de bestaande MTR-rooms.”, zegt Christ-Jan Beljaars, Sales & Marketing Director van Exertis Pro AV. “Daarnaast biedt Lenovo drie jaar lang gratis premier support aan, waardoor onze resellers met vertrouwen deze oplossingen kunnen aanbieden.”

Over Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) is een Fortune Global 500-bedrijf met een omzet van $ 60 miljard dat klanten bedient in 180 markten over de hele wereld. Gericht op een gedurfde visie om slimmere technologie voor iedereen te leveren, ontwikkelen we wereld veranderende technologieën die (via apparaten en infrastructuur) en empowerment (via oplossingen, diensten en software) miljoenen klanten elke dag ondersteunen en zorgen we zo voor een meer inclusive, betrouwbare en duurzame digitale samenleving voor iedereen, overal. 

Ga voor meer informatie naar https://www.lenovo.com en lees het laatste nieuws via ourStoryHub. LENOVO, TRUSCALE, THINKSYSTEM, THINKSHIED en XCLARITY zijn handelsmerken van Lenovo. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. ©2022, Lenovo Group Limited.

Over Exertis Pro AV Benelux

Exertis Benelux is al meer dan 25 jaar actief met kantoren in Nederland en België en realiseert jaar na jaar een consistente omzetgroei. Exertis Pro-AV Benelux combineert advies met producten op het gebied van Unified Communication & Collaboration, Pro-AV solutions en Connectivity solutions. De verkoop van onze producten vindt plaats door indirecte kanalen 

Exertis Pro AV Benelux maakt deel uit van Exertis. Exertis is wereldwijd actief en één van de grootste en snelst groeiende technologie distributeurs én de merknaam van de technologie divisie van het beursgenoteerde DCC. Met haar vier divisies (LPG, Retail & Oil, Technology en Healthcare) heeft DCC een leidende rol op het gebied van sales, marketing en support service.

Verdeeld over 21 landen opereert Exertis met 4100 medewerkers voor ruim 50.000 klanten op het gebied van retail, e-tail, resellers en telecom.

https://www.exertis.nl

Voor meer vragen over Exertis Pro AV kunt u contact opnemen met: Cynthia Leest, Marketing Coördinator Telefoon: +31 78 8800 700 Cynthia.leest@exertis.nl

Meer binnen de rubriek Telecommunicatie