Persuitnodiging: Feestelijk moment aanleg doorfietsroute Amersfoort - Bunschoten

18 SEP 2023 09:58 | Provincie Utrecht

Pers is van harte uitgenodigd bij het feestelijke moment ter viering van de aanleg van de doorfietsroute Amersfoort - Bunschoten op donderdag 21 september tussen 9.30 en 10.30 uur aanwezig te zijn. 

Programma

We staan graag stil bij dit project samen met betrokken organisaties, ondernemers uit de buurt, omwonenden en fietsers die al gebruik maken van het nieuwe fietspad.

Gedeputeerde Andre van Schie (provincie Utrecht), wethouder Tyas Bijlholt (Amersfoort) en wethouder Rick Beukers (Bunschoten) beginnen met een kort welkomstwoord. Manager Ronald van der Valk van aannemer Strukton geeft een toelichting op het werk. Daarna zetten zij gezamenlijk een tag op het fietspad en delen fietslampjes uit.

Pers

Na afloop van het spuiten van de tag op het fietspad is er ruimte voor de pers om vragen te stellen aan de bestuurders en/of manager van Strukton. We horen graag of we u kunnen verwachten. U kunt zich aanmelden bij woordvoerder miranda.mens@provincie-utrecht.nl

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats op de keerplek ter hoogte van de Amersfoortseweg 28 in Bunschoten en vlak bij de kruising met de Bisschopsweg (N414).

Bereikbaarheid en parkeren

Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen ter hoogte van de bedrijfsverzamelgebouwen aan de Amersfoortseweg 30 in Bunschoten. Deze zijn bereikbaar via de parallelweg (ingang t.h.v. rotonde Neerduist). Eventueel is er ook parkeerruimte aan de overzijde bij Voestalpine (Amersfoortseweg 9). 

 

Meer binnen de rubriek Ov, transport en logistiek