Amacom exclusief distributeur ShiftCam in Benelux

10 FEB 2023 11:48 | Amacom, The Amazing Company

Onlangs heeft Amacom haar portfolio uitgebreid met het innovatieve Amerikaanse merk ShiftCam. Begin 2017 werd ShiftCam opgericht vanuit de missie en drive om mobiele fotografie opnieuw uit te vinden en nog eenvoudiger, compacter en completer aan te bieden.

De afgelopen tien jaar zijn mobiele fotografie en videografie uitgegroeid tot een belangrijke trend in storytelling, zowel op persoonlijk als professioneel niveau. De oprichters van ShiftCam merkten deze mobiele ontwikkeling in een vroegtijdig stadium op en hebben zichzelf ten doel gesteld om met ShiftCam de meest naadloze overgang van smartphone naar professionele camera mogelijk te maken.

Amacom verzorgt de dagelijkse inkoop, verkoop en distributie van het merk ShiftCam in de Benelux. 

Sharing memories

De oprichters van ShiftCam zijn van mening dat de mogelijkheid om de perfecte foto te maken voor iedereen toegankelijk moet zijn, niet alleen voor professionals. Met een reeks producten die mobiele fotografie verbeteren, kan iedereen nu gewoon via zijn mobiele apparaat dierbare herinneringen op een creatieve en professionele manier vastleggen.

Bron: ShiftCam. Grip. Snap. Shoot! Leg met ShiftCam overal het perfecte moment vast!

SnapGrip; Grip, snap, shoot

Het SnapGrip-systeem bestaat uit een SnapGrip, de SnapLight LED-ringverlichting en het SnapPod-statief die allemaal magnetisch aan elkaar kunnen worden bevestigd. Elk onderdeel kan afzonderlijk, samen en in elke combinatie werken. SnapGrip is een draagbare, lichtgewicht compacte handgreep, dock en oplader waarmee gebruikers snel, veilig en eenvoudig opnames kunnen maken op een smartphone. SnapGrip werkt met vrijwel elke smartphone en is MagSafe-compatibel.

Bron: ShiftCam. Met ShiftCam brengt u mobiele fotografie naar het volgende niveau.

ProGrip; comfort, power, stability

ProGrip is een ergonomische greep met batterij die uw smartphone verandert in een professionele camera in slechts enkele seconden. Met een ingebouwde ontspanknop, stabiele grip en draadloos opladen kunt u ervaren hoe het is om als een pro te fotograferen tijdens uw volgende avontuur.

Amacom biedt haar partners een aantrekkelijke range met diverse smartphone accessoires om mobiele fotografie naar het volgende niveau te tillen en ziet de samenwerking met ShiftCam met veel vertrouwen tegemoet.

Over Amacom, The Amazing Company B.V.

Opgericht in 1999 als familiebedrijf is Amacom inmiddels uitgegroeid tot de grootste distributie- en fulfilmentpartner op het gebied van consumentenelektronica in de Benelux. Amacom beschikt over een eigen ‘paarse bezorgdienst’ en biedt met de dagelijkse inkoop, verkoop, distributie en fulfilment van producten een totaaloplossing voor leveranciers, e-tailers, retailers en B2B-kanalen in de Benelux. Of het nu gaat om ondersteuning op het gebied van sales, same day delivery, dropshipment of loyalty, bij Amacom gaat men dagelijks met veel passie voor de volledige ontzorging van hun partners. Amacom wordt hierbij ondersteund door de succesvolle dochterondernemingen Megami, Gezamenlijk Voordeel, Exertis AV en het verbindende online bestel- en informatieplatform Quecom.

Meer binnen de rubriek Telecommunicatie