Dennis van Eeken treed toe tot directieteam Hoorne Vastgoed

08 JUL 2019 08:56 | Hoorne Vastgoed

Bij vastgoedontwikkelaar en belegger Hoorne Vastgoed is Dennis van Eeken toegetreden tot het directieteam. Sinds mei 2017 was hij Hoofd Vastgoedontwikkeling en Technisch Beheer. In zijn nieuwe functie wordt Dennis van Eeken als directeur verantwoordelijk voor Ontwikkeling en Technisch Asset Management.

Hij heeft ruim twintig jaar ervaring in de vastgoedwereld en was voor diverse werkgevers betrokken bij de realisatie van in aard en omvang uiteenlopende projecten. Mede op basis van zijn ruime ervaring, brede kennis en groot zakelijk netwerk binnen het werkgebied van Hoorne Vastgoed treedt hij toe tot het directieteam. Dat bestaat verder uit algemeen directeur Jan Heeremans en financieel directeur Eveline van der Weerdt.  

Voor aanvullende informatie kan contact worden opgenomen met Hoorne Vastgoed: telefoon 0251-662280 of info@hoornevastgoed.nl. De meegezonden foto is vrij van rechten. Bij gebruik graag de naam van Ramon Philippo vermelden. Voor algemene informatie over de werkwijze en projecten van Hoorne Vastgoed zie www.hoornevastgoed.nl. Vastgoedontwikkelaar en belegger Hoorne Vastgoed werkt primair voor het zusterbedrijf Vomar Voordeelmarkt. Daarbij ligt een sterk accent op retail en woningbouw. Hoorne Vastgoed realiseerde in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht tientallen projecten. Die lopen in aard en omvang sterk uiteen, maar hebben één ding met elkaar gemeen: samenwerking met gemeenten, bewoners, ondernemers en andere direct betrokkenen op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Door Hoorne Vastgoed gerealiseerde projecten worden meestal toegevoegd aan de eigen beleggingsportefeuille.

Meer binnen de rubriek Commercieel vastgoed