Manhattan Associates rapporteert recordresultaten in het eerste kwartaal 2023

08 MEI 2023 09:00 | Manhattan Associates Europe B.V.

RPO-boekingen stijgen met 42% ten opzichte van vorig jaar door sterke vraag

Manhattan verhoogt zijn verwachtingen voor 2023

Nieuwegein, 8 mei 2023 - Manhattan Associates Inc. (NASDAQ: MANH), leverancier van supplychain- en omnichannelcommerceoplossingen, rapporteert een winst van $221 miljoen voor het eerste kwartaal van 2023. GAAP-winst per aandeel voor Q1 2023 was $0,62 ten opzichte van $0,48 in Q1 2022. Non-GAAP aangepaste winst per aandeel van Q1 2023 was $0,80 ten opzichte van $0,60 in Q1 2022.

“Manhattan Associates beleeft een geweldige start van 2023. De vraag is hoog, klanttevredenheid stabiel en onze consistente investering in R&D houdt ons stevig in de leiderschapspositie. De omzetgroei uit cloud en services overtrof onze verwachtingen. Dit zorgde voor een beter dan verwachte omzet- en winstgroei in dit kwartaal”, zegt Eddie Capel, president en CEO bij Manhattan Associates. “Hoewel we voorzichtig blijven met betrekking tot de wereldeconomie, blijven we agressieve groei- en investeringsdoelen stellen om onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij het digitaal transformeren van hun bedrijf.”

In de bijlage vind u een volledig overzicht van Q1, 2023.

Het volledige Engelstalige bericht is hier te lezen.

Over Manhattan Associates

Manhattan Associates is een technologieleider op het gebied van supply chain en omnichannel commerce. We brengen informatie van de hele organisatie samen, van sales aan de voorkant tot supplychainexecutie aan de achterkant. Onze software, platformtechnologie en ervaring zorgen ervoor dat onze klanten op een winstgevende manier kunnen groeien.

Manhattan Associates ontwerpt, bouwt en levert geavanceerde cloud- en on-premisesoplossingen zodat u zowel in de winkel als via het netwerk of fulfilmentcentrum de vruchten van de omnichannelmarktplaats kunt plukken. Meer informatie vindt u op: www.manh.nl of www.manh.com/en-nl

Meer binnen de rubriek Economie en geld