Feestelijke opening in IJmuiden van 70e filiaal Vomar Voordeelmarkt

01 JUL 2020 16:17 | Hoorne Vastgoed

Aan de Lange Nieuwstraat in IJmuiden is woensdag 1 juli het 70e filiaal van Vomar Voordeelmarkt geopend. De 1600 m² grote winkel wordt toegevoegd aan de beleggingsportefeuille van Hoorne Vastgoed. De opening werd verricht door president-commissaris Cees Zwanenburg van Vomar Voordeelmarkt.  

De realisatie van de Vomar Voordeelmarkt maakt onderdeel uit van project De Duinen van HBB Groep en Hoorne Vastgoed. Op de plek waar in het verleden het kantoor van Scheveningen Radio stond (geopend in 1971, gesloopt in 2008) verrezen 57 appartementen. Daarvan neemt Velison Wonen er ten behoeve van sociale verhuur 48 af. De overige 9 zijn via HBB Groep in verkoop gegaan. Het complex is gebouwd door HBB Groep en ontworpen door Oever Zaaijer architecten.

De Vomar Voordeelmarkt op de begane grond kan beschikken over 36 gratis parkeerplaatsen op het dak en ook nog eens 36 parkeerplaatsen náást de winkel. Vrachtwagens die de Vomar Voordeelmarkt bevoorraden maken gebruik maken van een inpandige expeditie. De gevel van de winkel heeft een licht, open en transparant karakter.

Voor aanvullende informatie kan contact worden opgenomen met Hoorne Vastgoed: telefoon 0251-662280 of info@hoornevastgoed.nl. Voor algemene informatie over de werkwijze en projecten van Hoorne Vastgoed zie www.hoornevastgoed.nl. Vastgoedontwikkelaar en belegger Hoorne Vastgoed werkt primair voor het zusterbedrijf Vomar Voordeelmarkt. Daarbij ligt een sterk accent op retail en woningbouw. Hoorne Vastgoed realiseerde in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht tientallen projecten. Die lopen in aard en omvang sterk uiteen, maar hebben één ding met elkaar gemeen: samenwerking met gemeenten, bewoners, ondernemers en andere direct betrokkenen op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Door Hoorne Vastgoed gerealiseerde projecten worden meestal toegevoegd aan de eigen beleggingsportefeuille.

Dit is een origineel bericht van Hoorne Vastgoed

Meer binnen deze rubriek