Paul de Winter senior ontwikkelingsmanager bij Hoorne Vastgoed

15 MRT 2021 10:52 | Hoorne Vastgoed

Bij vastgoedontwikkelaar en belegger Hoorne Vastgoed is Paul de Winter (53) in dienst getreden als senior vastgoedontwikkelaar. In die functie gaat hij zich onder meer bezighouden met de ontwikkeling van diverse woningbouw- en supermarktontwikkelingen binnen het werkgebied van Hoorne Vastgoed. 

In het verleden werkte Paul de Winter onder meer als projectorganisator voor IBB Kondor en ontwikkelaar bij Rotteveel M4 (Almere). Sinds 2018 was hij actief als zelfstandig vastgoedadviseur.

Sinds 1998 werkt Paul de Winter al als externe voor projecten van Hoorne Vastgoed . Met deze in diensttreding wil Paul graag een bijdrage leveren aan het verder versterken van de ontwikkelafdeling van Hoorne Vastgoed en werken aan de veelal binnenstedelijke projecten met een mix van wonen en voorzieningen zoals dagelijkse boodschappen.

Voor aanvullende informatie kan contact worden opgenomen met Hoorne Vastgoed: telefoon 0251-662280 of marketing@hoornevastgoed.nl Voor algemene informatie over de werkwijze en projecten van Hoorne Vastgoed zie www.hoornevastgoed.nl. Vastgoedontwikkelaar en belegger Hoorne Vastgoed werkt primair voor het zusterbedrijf Vomar Voordeelmarkt. Daarbij ligt een sterk accent op retail en woningbouw. Hoorne Vastgoed realiseerde in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht tientallen projecten. Die lopen in aard en omvang sterk uiteen, maar hebben één ding met elkaar gemeen: samenwerking met gemeenten, bewoners, ondernemers en andere direct betrokkenen op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Door Hoorne Vastgoed gerealiseerde projecten worden meestal toegevoegd aan de eigen beleggingsportefeuille.

Dit is een origineel bericht van Hoorne Vastgoed

Meer binnen deze rubriek