Amacom exclusief distributeur van Flexson in de Benelux

10 JUL 2023 10:01 | Amacom, The Amazing Company B.V.

Amacom, The Amazing Company lanceert een nieuwe samenwerking met het merk Flexson. De Britse accessoire specialist is volledig gericht op het maken van hoge kwaliteit accessoires voor Sonos. Met ingang van heden zal Amacom als exclusief distributeur van Flexson in de Benelux optreden en de inkoop, verkoop en distributie van de Sonos-accessoires verzorgen.

Hoogwaardige accessoires voor Sonos

De deskundige productontwerpers van Flexson zijn Sonos-liefhebbers en bedenken innovatieve en praktische oplossingen om gebruikers van Sonos te helpen meer uit hun draadloze geluidssysteem te halen. Flexson creëert de perfecte set-up voor Sonos met een reeks premium accessoires, waaronder muurbeugels, tafelstandaards, vloerstandaards en kabels. Alle producten van Flexson zijn eenvoudig te monteren én te gebruiken.

Bas Janssen over de nieuwe samenwerking met Flexson: “Ik ben erg verheugd over de nieuwe samenwerking en zie de producten van Flexson als een mooie toevoeging aan ons assortiment. De accessoires van Flexson complementeren de speakers van Sonos; ze zijn praktisch en zien er ook nog eens strak en modern uit.”

Amacom biedt haar partners een aantrekkelijke range met Sonos-accessoires en ziet de samenwerking met Flexson met veel vertrouwen tegemoet.

Amacom, The Amazing Company B.V.

Opgericht in 1999 als familiebedrijf is Amacom inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste distributie- en fulfilmentpartners op het gebied van consumentenelektronica in de Benelux en trots onderdeel van de DCC Group. Amacom beschikt over een eigen ‘paarse bezorgdienst’ en biedt met de dagelijkse inkoop, verkoop, distributie en fulfilment van producten een totaaloplossing voor leveranciers, e-tailers, retailers en B2B-kanalen. Of het nu gaat om ondersteuning op het gebied van sales, same day delivery, dropshipments of loyalty; bij Amacom gaan ze dagelijks met veel passie voor de volledige ontzorging van hun partners. Amacom wordt hierbij ondersteund door de succesvolle business units Megami, Gezamenlijk Voordeel, Exertis AV en het verbindende online platform Quecom.

Meer binnen de rubriek IT, tech en social media