Dunkin’ opent een Barista Espresso Cafe in Westfield Mall Of The Netherlands

11 MRT 2021 09:45 | Dunkin'

Na een succesvolle pop-up opent Dunkin’ nu een permanente Barista Espresso Cafe.

Gratis Drankje voor alle bezoekers van de Mall bij het  Downloaden van de DunkinNl App

Koffie- en donutgigant Dunkin’ opent haar deuren in Leidschendam Westfield Mall of the Netherlands . Na het succes van de pop- up kiosk van het afgelopen jaar kon een blijvende vestiging niet uitblijven. Vanaf 18 Maart 2021 om 10.00 uur kan het winkelend publiek ook terecht bij de Dunkin’ Barista Espresso Cafe voor de lekkerste koffie en donuts.

Dunkin’, een van ’s werelds grootste coffee en baked goods merken, doet het goed in Nederland. Na de komst van een eerste Nederlandse vestiging in 2017 zijn er al stores in onder andere Amstelveen, Amsterdam, Almere, Den Haag, Hilversum, Leiden, Rotterdam, Roermond, Eindhoven, Tilburg, en Zoetermeer geopend. Daarnaast kwam eerder al de succesvolle samenwerking met Jumbo  en New York Pizza naar buiten en lopen er op dit meerdere tests In diverse snelweg locaties en zijn er diverse pop up locaties bij Van Der Valk Hotels en Restaurants.

“De samenwerking met WestField is van beide kanten zo goed bevallen, dat we meteen zijn gaan kijken naar de mogelijkheden voor een blijvende Dunkin’ Store, Na onder andere al samenwerkingen in Amstelveen en Zoetermeer komen er 2 locaties in Westfield Mall Of The Netherlands waarbij de 2de locatie medio April zal openen, aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ in Nederland.

Dunkin’ Leidschendam

Op 18 Maart 2021 opent de Dunkin’ vestiging in de Mall. Coffee en Donutliefhebbers opgelet, want de opening zal gepaard gaan met divesre openingsactie’s De eerste 50 klanten worden beloond met een gratis Doos ( 6 stuks) Dunkin’ donuts bij aankoop van een doos van 12 stuks*. De Vestiging  zal de volgende  openingstijden  hanteren en is dagelijks geopend van 09.00 in de ochtend tot 21.00 in de avond. De Barista Espresso Caffe vestiging biedt het gehele assortiment aan Dunkin’ donuts, dranken en koffie aan.

Dunkin’ App

Ga je een bezoekje aan Dunkin’ brengen? Zorg dan dat je de app hebt gedownload. De vraag naar een digitale manier om acties van het populaire koffie- en donutmerk te kunnen volgen heeft geleid tot een unieke loyalty app. Dunkin’ fans worden via de app beloond met veel kortingen en spaarvoordelen. Bij het downloaden van de app kan er gedurende de hele maand maart  van de Dunkin’  store een heerlijk gratis drankje naar keuze worden gehaald.

Over Dunkin’

Dunkin’ (voormalig Dunkin’ Donuts), opgericht in 1950, is een van ’s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200

winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Rusland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland: www.dunkindonuts.nl.

Het hoofdkantoor van Dunkin’ is gevestigd in Canton, Massachusetts, Verenigde Staten. Dunkin’ Donuts maakt onderdeel uit van Inspire Brand Group Inc. Voor meer informatie: www.inspirebrands.com.

*Zie de actievoorwaarden op https://www.dunkindonuts.nl/

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen