Erotiekshop Willie lanceert nieuwe service voor Valentijnsdag: Wildboeket met speeltje

07 FEB 2023 15:14 | CLS Healthcare

Erotiekwebwinkel Willie.nl zet deze Valentijnsdag de bloemetjes buiten met online bloemist Pluukz. Samen hebben ze een stoute versie van een geliefd Valentijncadeau op de markt gebracht: een romantische bos bloemen verrijkt met een designspeeltje voor volwassenen. Het Willie Wildboeket, wordt discreet aan huis bezorgd bij je geliefde op Valentijsdag. 

Met deze originele nieuwe service biedt de erotiekwebshop een unieke cadeau-optie, die nog nooit eerder gedaan is en waar zowel de gever als de ontvanger samen van kunnen genieten.

Campagne ‘Samen bloementjes buiten zetten’

Wat Willie betreft hoef je liefde nooit te verbloemen, maar zéker niet op Valentijnsdag. Daarom is de erotiekwebshop speciaal voor de gelegenheid een samenwerking aangegaan met onlinepluktuin Pluukz. Een dergelijke samenwerking zien we in Nederland voor het eerst.  De speciale wildboeketten worden discreet bezorgd met een speciale bloemenkoerier op Valentijnsdag.

Willies Wildboeket is verkrijgbaar in 3 varianten:

·         Wildboeket Foxy Lover

Wildboeket + Willie Toys Foxy Lover vibrator

Medium formaat - €49,95 -  https://www.willie.nl/willies-wildboeket-foxy-lover/

·         Wildboeket Romeo & Juliet

Wildboeket + Willie Toys C-Shape koppelvibrator

Medium formaat -  €69.95 -  https://www.willie.nl/willies-wildboeket-romeo-en-juliet/

·         Wildboeket Love is in The Air 

Wildboeket + Willie Toys Premium luchtdrukvibrator 

Large formaat - €89,95 - https://www.willie.nl/willies-wildboeket-love-is-in-the-air/

De Wildboeketten worden geleverd inclusief valentijnskaartje met op de voorkant: “Samen de bloemetjes buiten zetten?” Op de achterkant is, naast de tekst “omdat ik f*cking gek op je ben”, ruimte om een persoonlijke valentijnsboodschap mee te sturen.

De boeketten zijn exclusief tot en met 12 februari bij Willie te bestellen en worden op Valentijnsdag geleverd. Uiteraard discreet in Nederland en België.

Missie Willie

Voor pure player Willie is ‘De beste in bed’ meer dan een slogan. Het is onze missie om de beste in bed te zijn, maar bovenal om onze klanten te helpen de beste versie van zichzelf – in bed en daarbuiten – naar boven te halen. Dat doen we door producten te verkopen en te ontwikkelen die het seksleven van mensen leuker, spannender, makkelijker en fijner maken. En door af en toe een taboe te doorbreken, zodat iedereen de vrijheid heeft op zijn eigen manier de beste in bed te zijn.

Honderdduizenden klanten maken jaarlijks gebruik van Willie en delen hun positieve ervaringen met vrienden en geliefden. Willie is probeert altijd de beste service te bieden voor elk speciaal moment en houdt veel relaties spannend. Daarom heeft Willie dit jaar special voor Valentijnsdag deze unieke en originele campagne opgezet met de toepasselijke naam: ‘Samen de bloementjes buiten zetten.’ Een dergelijke campagne is nog niet eerder gedaan. 

Deze Valentijn campagne is van 6 Tm 12 februari door heel Nederland te zien op billboards langs de drukste snelwegen.

https://www.willie.nl/valentijnsdag/

Valentijnsdag spannend cadeau boeket en speeltje Willie

Voor aanvullende informatie over deze campagne kunt u contact opnemen met: Jacqueline Texidor Jacqueline@clshealthcare.nl 0703600248

Meer binnen de rubriek Pr, marketing, communicatie en sales