Flevosap nu ook sprankelend

11 JUL 2017 17:55 | Flevosap

FLEVOASAP NU OOK SPRANKELEND

Flevosap introduceert Flevosap Sprankelend. Dat is het bekende honderd procent natuurlijke vruchtensap met een lichte bubbel van koolzuurhoudend water. De eerste twee smaken zijn Flevosap Sprankelend Appel en Flevosap Sprankelend Appel & Kers.

 

Frisdranken zijn na koffie sinds jaar en dag de meest gedronken alcoholvrije drank, zo blijkt uit de Consumptiecijfers FWS 2015. Bovendien wint koolzuurhoudend water terrein op koolzuurvrij (FWS, 2013). Dat vormde twee belangrijke uitgangspunten bij de ontwikkeling van de nieuwe dorstlesser Flevosap Sprankelend.

Perfecte mix

De basis van Flevosap Sprankelend is het pure sap van de lekkerste appels. Denk daarbij aan de populaire rassen Elstar en Jonagold. Ook zijn de sappigste kersensoorten geselecteerd. Uiteraard zijn aan het fruit geen zoet-, smaak en kleurstoffen toegevoegd. Vervolgens zijn de appels en kersen licht gefilterd en gemixt met fris koolzuurhoudend water. In een perfecte verhouding: 66 procent origineel vruchtensap voor de herkenbare volle smaak, maar met 34 procent minder natuurlijke suikers.

0,75L en 0,2L

Flevosap Sprankelend Appel en Flevosap Sprankelend Appel & Kers zijn via het supermarktkanaal verkrijgbaar in een 0,75L long neck fles voor de consument, en in de horeca als 0,2L long neck flesje. Beide verpakkingen zijn voorzien van handige hersluitbare schroefdop. Met het oog op duurzaamheid en een kwalitatieve uitstraling is bij zowel het eenpersoonsflesje als de grotere familiefles gekozen voor glas: materiaal dat eindeloos en voor honderd procent kan worden gerecycled via de glasbak.

Over Flevosap Flevosap is een familiebedrijf met ruim 35 hectare eigen boomgaarden in Flevoland, op de tikkeltje zilte bodem van de voormalige Zuiderzee. Hier wordt het beste fruit geteeld, geperst en gebotteld volgens een eeuwenoude Zwitserse traditie. Het bedrijf, opgericht in 1970, wordt sinds 2000 geleid door de broers Wyno en Roel Vermeulen.

Meer binnen de rubriek Dranken