Asfaltreparaties Leersumsestraatweg tussen Doorn en Leersum

17 APR 2023 11:35 | Provincie Utrecht

In de avond en nacht van zaterdag 22 april op zondag 23 april 2023 voert de Versluys Groep in opdracht van de provincie Utrecht afaltreparaties uit aan de Leersumsestraatweg (N225) tussen Doorn en Leersum. Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten voor doorgaand verkeer.

Werkzaamheden Leersumsestraatweg (N225)

De werkzaamheden vinden plaats op de Leersumsestraatweg (N225) vanaf de Schoonoordselaan tot de rotonde met de Maarsbergseweg (N226). Er worden reparaties aan het asfalt uitgevoerd om de weg in een goede en veilige conditie te houden. De werkzaamheden bestaan uit frezen, vegen, asfalteren en belijnen. In 2025 staat het groot onderhoud gepland aan de N225. Dan vervangen we het asfalt op de rijbaan. Nu voeren we alleen de noodzakelijke reparaties uit.

Avond- en nachtafsluiting 22-23 april

Vanaf zaterdagavond 22 april, 21:00 uur tot zondagochtend 23 april, 06:00 uur is de N225 tussen Doorn en Leersum afgesloten voor doorgaand verkeer.

 Omleidingsroute en bereikbaarheid tijdens de afsluiting

  • Het doorgaande verkeer wordt omgeleid over de N226, N224 en N227. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven.
  • Aanwonenden, het openbaar vervoer en de nood- en hulpdiensten worden door verkeersregelaars langs het werk geleid.
  • Fietsers en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van het fietspad.

 Slag om de arm

Bij alle wegwerkzaamheden kunnen onvoorziene omstandigheden roet in het eten gooien waardoor het werk moet worden uitgesteld naar een later moment. Bijvoorbeeld als het lange tijd hard achter elkaar regent. Asfalteren is dan niet verstandig omdat de kwaliteit van het resultaat onvoldoende zal zijn.

Wilt u op de hoogte blijven van alle werkzaamheden aan Utrechtse provinciale wegen? Volg @werkaandewegutr dan op Twitter.

Meer binnen de rubriek Ov, transport en logistiek