Bruidsfotograaf Freek Nagtzaam wint Bruidsfoto Award 2024

24 SEP 2024 13:40 | Platimo Bruidsfotografie

Tijdens een feestelijke uitreiking van de Bruidsfoto Awards, georganiseerd door het toonaangevende tijdschrift Bruid & Bruidegom, heeft Freek Nagtzaam de felbegeerde Bruidsfoto Award 2024 in de categorie ‘Bruidegom’ in de wacht gesleept. De Bruidsfoto Awards zijn een van de meest gerespecteerde prijzen binnen de Nederlandse bruidsfotografie, met als doel het vakmanschap en de creativiteit van bruidsfotografen te vieren.

Geselecteerd uit meer dan 800 inzendingen

De winnende foto van Freek Nagtzaam werd gekozen uit meer dan 800 inzendingen, waarbij zowel een vakjury als het publiek betrokken waren in het selectieproces. Na een voorselectie door een deskundige jury, was het aan het publiek om hun favorieten te kiezen. In de categorie ‘Bruidegom’ trok de foto van Freek, waarin een unieke en humoristische interactie tussen de bruidegom en zijn hond tijdens de ceremonie wordt vastgelegd, de meeste stemmen.

Winnende foto - Freek NagtzaamWinnende foto - Freek Nagtzaam

Een moment van vreugde en erkenning

Freek Nagtzaam over zijn winnende foto: “Het was een prachtig moment dat maar enkele seconden duurde, maar alles zei over de band tussen de bruidegom en zijn hond. Ik ben ontzettend blij dat deze spontane en vrolijke scène door zoveel mensen gewaardeerd wordt.”

De prijs winnen is voor Freek Nagtzaam een bekroning op zijn harde werk en toewijding aan het vastleggen van de mooiste momenten op een trouwdag. “Het winnen van de Bruidsfoto Award is een enorme eer. Het bevestigt dat mijn stijl en visie op bruidsfotografie gewaardeerd worden. Deze erkenning van zowel de jury als het publiek maakt me trots en motiveert me om nog meer bijzondere momenten te vereeuwigen.”

Over de Bruidsfoto Awards

De Bruidsfoto Awards bieden jaarlijks een platform voor bruidsfotografen om hun creativiteit en vakmanschap te tonen aan een breed publiek. Het winnen van deze prestigieuze prijs, na vier eerdere nominaties, betekent voor Freek Nagtzaam een belangrijke mijlpaal in zijn carrière. Meer van zijn werk is te zien op zijn website platimo.nl en sociale mediakanalen.

NOOT VOOR DE REDACTIE Voor het gebruik van de foto’s is het fijn als er vooraf toestemming wordt gevraagd. Bij publicatie ook graag de naam van de fotograaf vermelden. Alvast bedankt. Meer informatie: Freek Nagtzaam, Platimo Bruidsfotografie Tel: 06-10 08 53 33 E-mail: info@platimo.nl

Meer binnen de rubriek Diversiteit, lifestyle en mode