AMACOM, THE AMAZING COMPANY B.V. BREIDT PAARSE BEZORGDIENST VERDER UIT

03 JUN 2022 09:04 | Amacom, The Amazing Company B.V.

Bossche distributie- en fulfilmentpartner zet in op nog hoger serviceniveau met eigen vervoersservice

’s-Hertogenbosch, 2 juni 2022

Amacom, The Amazing Company B.V. is als allround distributie- en fulfilmentpartner volop in beweging en heeft onlangs haar paarse bezorgdienst verder uitgebreid met enkele nieuwe Crafters, Sprinters en Atego’s.

Amacom biedt haar partners een uitgebreide range aan services en een totaaloplossing voor hun logistieke uitdagingen. Met ruim 15.000 m2 magazijnruimte verdeeld over vier strategische locaties beschikt zij over de juiste logistieke capaciteit om de gewenste snelheid en beschikbaarheid van A-merk producten te kunnen bieden aan haar klanten. Of het nu gaat om leveringen aan retailers, e-tailers, centrale magazijnen of direct aan de consument via dropshipments, bij Amacom gaat men voor de volledige ontzorging van haar partners.

In een landschap waarbij er volop logistieke uitdagingen zijn op het gebied van de aanlevering van goederen vanuit fabrikanten en er schaarste is in de beschikbaarheid van externe vervoerscapaciteit, is Amacom zich ervan bewust dat er in de toekomst een nog nadrukkelijkere rol is weggelegd voor haar eigen paarse bezorgdienst. Om die reden heeft Amacom vorig jaar besloten om actief in te spelen op de ontstane marktsituatie door een verdere investering te doen in haar paarse vloot.

Met trots kan Amacom melden dat zij haar wagenpark met 20% heeft uitgebreid en de aankomende periode meerdere nieuwe Crafters, sprinters en Atego’s mag verwelkomen. De nieuwe aanwinsten zijn momenteel onderweg, in keuring en worden ‘as we speak’ beletterd in de unieke en herkenbare paarse vormgeving. Vanaf half juni is de paarse bezorgdienst van Amacom op volle sterkte om klanten van het bekende snufje paarse magie te voorzien.

Verhoogd serviceniveau via paarse bezorgdienst

Managing Director Dick Engels is verheugd met de uitbreiding van het wagenpark: “Om op de juiste manier te kunnen blijven inspelen op de logistieke wensen van onze klanten hebben we er bewust voor gekozen om nog nadrukkelijker in te zetten op de slagkracht van onze paarse bezorgdienst. We garanderen met ons eigen wagenpark namelijk een hogere mate van betrouwbaarheid, minder transportschades en manco’s en vooral ook de gewenste snelheid in leveringen. Daar komt bij dat we met onze eigen chauffeurs een verhoogd serviceniveau kunnen bieden en zorgen voor persoonlijk contact en een vertrouwd aanspreekpunt richting onze klanten. We gaan er met onze nieuwe aanwinsten dan ook alles aan doen om onze partners in de nabije toekomst nog beter van dienst te zijn!”

Meer binnen de rubriek Transport