Exertis AV en Vestel kondigen partnership aan

20 DEC 2023 11:46 | Exertis AV

Exertis AV en Vestel kondigen aan dat zij met ingang van heden gaan samenwerken om de commerciële displays en interactive flat-panel displays (IFPD’s) van Vestel nog beter op de markt beschikbaar te stellen in de Benelux. Exertis AV gaat de distributie verzorgen van de hoogwaardige displays en visuele oplossingen van Vestel.

Vestel Visual Solutions, onderdeel van de Vestel Group, is gespecialiseerd in visuele technologie en displays. Met een bewezen staat van dienst als fabrikant van hoogwaardige displays en visuele oplossingen, heeft zij wereldwijd een solide reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar innovatieve en geavanceerde beeldschermtechnologieën.

Met een indrukwekkende productiecapaciteit van 18 miljoen schermen per jaar kan Vestel producten aanbieden tegen een zeer concurrerende prijs. Bovendien stellen de flexibele productiecapaciteit en het R&D-team hen in staat om producten gemakkelijk aan te passen aan specifieke behoeften en markteisen. Dit betekent dat Vestel op maat gemaakte visuele oplossingen kan leveren die perfect passen bij de unieke eisen van elk project. Denk hierbij aan eventuele extra connecties, bijvoorbeeld USC-C, een eigen logo op de monitor óf de behuizing in de gewenste kleur. Voor een customised versie gelden minimale aantallen.

Umut Canbaz, Managing Director bij Vestel Holland, geeft aan: “Exertis is een van de meest dynamische en vooruitstrevende technologiedistributeurs in de Benelux. De omvang van Exertis haar bedrijfsactiviteiten, evenals de groeiplannen, sluiten perfect aan bij de strategische uitbreiding en plannen van Vestel Holland om een dominante positie te verwerven op de markt voor commerciële displays en IFPD's.”

Exertis AV ziet volop kansen in de markt in de samenwerking met Vestel: “Vestel staat bekend om een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, snelle levertijd en de mogelijkheden tot customising, waardoor er een oplossing kan worden geboden voor elk project. We zijn ervan overtuigd dat het merk Vestel uitstekend past binnen ons portfolio en onze klanten nog meer keuzemogelijkheden gaat bieden”, vertelt Bas Janssen, Managing Director van Exertis AV.

De producten van Vestel zijn per heden via Exertis AV verkrijgbaar. Orders zijn vanaf nu te plaatsen via het online bestel- en informatiesysteem Quecom (www.quecom.eu). Om de samenwerking tussen Exertis AV en Vestel feestelijk in te luiden, ontvangen resellers tijdelijk een aantrekkelijke introductiekorting op de Vestel PN-serie. Resellers die nog geen login hebben, kunnen contact opnemen met Exertis AV voor meer informatie.

Over Exertis AV

Exertis AV distribueert producten en diensten van topmerken op het gebied van Unified Collaboration, professionele audiovisuele middelen en alle hierbij behorende accessoires. Door het uitgebreide portfolio en de waarde die zij toevoegt, biedt Exertis AV haar resellers die technologieproducten doorverkopen een one-stop shop met complete oplossingen.

Als gespecialiseerde distributeur heeft Exertis AV uitgebreide kennis van de producten. Exertis AV helpt haar klanten om de propositie te versterken en om samen de markt verder te ontwikkelen.

Door het samengaan met Amacom, The Amazing Company B.V. heeft Exertis AV de beschikking over een eigen supply chain organisatie, waardoor producten snel en met de juiste zorg kunnen worden vervoerd. Exertis AV is met meer dan 500 medewerkers actief in meer dan 20 landen en maakt deel uit van de Exertis Group, een volledige dochteronderneming van moederbedrijf DCC plc, een FTSE 100 bedrijf. Ga voor meer informatie naar: www.exertis.nl.

Meer binnen de rubriek IT, tech en social media