Yorick Meefout MRE senior ontwikkelingsmanager bij Hoorne Vastgoed

19 JAN 2021 10:21 | Hoorne Vastgoed

Bij vastgoedontwikkelaar en belegger Hoorne Vastgoed treedt Yorick Meefout MRE (45) op 1 februari in dienst als senior ontwikkelingsmanager. In die functie gaat hij zich richten op diverse projecten van Hoorne Vastgoed in de Metropoolregio Amsterdam.

Als ontwikkelingsmanager en ontwikkelaar werkte Yorick Meefout bij de Amsterdamse woningcorporaties Stadgenoot en Eigen Haard. Hij was verantwoordelijk voor diverse herstructureringsprojecten in de hoofdstad. Het betrof sloop, nieuwbouw, herhuisvesting en renovatie in onder meer Osdorp, Amsterdam-Zuidoost, Geuzenveld en Oostenburg.

Het is vooral de variatie in projecten die Yorick Meefout altijd aan heeft getrokken: ‘Ik houd van die afwisseling en vind het een uitdaging om te werken aan projecten die in aard en omvang van elkaar verschillen. Hoorne Vastgoed heeft een brede ontwikkelportefeuille en legt een sterk accent op de lange termijn en het duurzaam, vaak wijkgericht werken. Ik kijk er naar uit om mijn vastgoedervaring verder te verbreden.’

Voor aanvullende informatie kan contact worden opgenomen met Hoorne Vastgoed: telefoon 0251-662280 of marketing@hoornevastgoed.nl Voor algemene informatie over de werkwijze en projecten van Hoorne Vastgoed zie www.hoornevastgoed.nl. Vastgoedontwikkelaar en belegger Hoorne Vastgoed werkt primair voor het zusterbedrijf Vomar Voordeelmarkt. Daarbij ligt een sterk accent op retail en woningbouw. Hoorne Vastgoed realiseerde in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht tientallen projecten. Die lopen in aard en omvang sterk uiteen, maar hebben één ding met elkaar gemeen: samenwerking met gemeenten, bewoners, ondernemers en andere direct betrokkenen op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Door Hoorne Vastgoed gerealiseerde projecten worden meestal toegevoegd aan de eigen beleggingsportefeuille.

Dit is een origineel bericht van Hoorne Vastgoed

Meer binnen deze rubriek