Asfaltreparaties Woudenbergseweg tussen Maarsbergen en Leersum

21 APR 2023 12:44 | Provincie Utrecht

In de avond en nacht van zaterdag 29 april op zondag 30 april 2023 voert de Versluys Groep in opdracht van de provincie Utrecht werkzaamheden uit aan de Woudenbergseweg (N226) tussen Maarsbergen en Leersum.

Werkzaamheden Woudenbergseweg

De werkzaamheden vinden plaats op de Woudenbergseweg (N226) vanaf de rotonde bij de A12 tot de Scherpenzeelseweg. Er worden reparaties aan het asfalt uitgevoerd om de weg in een goede en veilige conditie te houden. De werkzaamheden bestaan uit frezen, vegen, asfalteren en belijnen. In het derde kwartaal van 2024 staat het groot onderhoud gepland aan de N226. Dan vervangen we het asfalt op de rijbaan. Nu voeren we alleen de noodzakelijke reparaties uit.

Avond- en nachtafsluiting

Vanaf zaterdag 29 april om 21:00 uur tot zondag 30 april om 06:00 uur is de weg afgesloten voor doorgaand verkeer.

 Omleidingsroute en bereikbaarheid tijdens de afsluiting

  • Het doorgaande verkeer wordt omgeleid over de N225, N224 en N227. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven.
  • Aanwonenden, het openbaar vervoer en de nood- en hulpdiensten worden door verkeersregelaars langs het werk geleid.
  • Fietsers en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van het fietspad.

Slag om de arm

Bij alle wegwerkzaamheden kunnen onvoorziene omstandigheden roet in het eten gooien waardoor het werk moet worden uitgesteld naar een later moment. Bijvoorbeeld als het lange tijd hard achter elkaar regent. Asfalteren is dan niet verstandig omdat de kwaliteit van het resultaat onvoldoende zal zijn.

Wilt u op de hoogte blijven van alle werkzaamheden aan Utrechtse provinciale wegen? Volg @werkaandewegutr dan op Twitter.

Meer binnen de rubriek Ov, transport en logistiek