’s Werelds grootste ijsketen Baskin-Robbins opent 1e store in Utrecht

05 APR 2018 10:30 | Baskin-Robbins

En geeft een jaar lang gratis ijs aan de eerste 100 klanten op deze feestelijke dag

Baskin-Robbins, ’s werelds grootste ijsketen, opent haar allereerste vestiging in Nederland op 26 april in Utrecht. Het iconische ijsmerk, al 70 jaar leider op het gebied van (ijs)smaakinnovaties, maakte vorige week bekend voet aan wal te zetten in Nederland. Na veel speculaties maakt Baskin-Robbins vandaag bekend waar haar eerste vestiging open gaat. De eer van de landelijke opening gaat naar het compleet vernieuwde winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht.

Jaar lang gratis ijs    

De allereerste opening van het tijdloze, Amerikaanse merk wordt groots gevierd op 26 april om 12.00 uur met entertainment en give-aways. “De centrale ligging van Utrecht en de mogelijkheid om hier het nieuwste concept neer te kunnen zetten, maken Utrecht de perfecte plek voor onze allereerste store”, aldus Nabil Besali, CEO van Amba Daoud BV en master franchisenemer van Baskin-Robbins in Nederland. 

De International Director van Baskin-Robbins komt speciaal voor deze gelegenheid naar Nederland en zal samen met de allereerste klant de winkel openen. Maar er is meer. Zo krijgt elke 31ste klant 31 dagen een heerlijk, gratis ijsje. Als kers op de (ijs)taart krijgen de eerste 100 klanten een jaar lang gratis ijs*. Ook zal de eerste friend of the brand, een grote naam van Hollandse bodem, aanwezig zijn tijdens de opening en een aantal van de iconische ijsjes scheppen. 

Primeur voor Nederland      

Het interieur van de nieuwe store is volgens het nieuwste concept dat wereldwijd doorgevoerd zal worden. Baskin-Robbins geeft hiermee de primeur aan Nederland om het nieuwste ice cream bakery concept uit te rollen. 

In de Baskin-Robbins stores zal een uitgebreide selectie van het premium ijs aanwezig zijn, zoals de klassieke smaken Pralines ’n Cream, Jamoca® Almond Fudge, Mint Chocolate Chip and Very Berry Strawberry, naast regionale favorieten als Blueberry Panna Cotta en Caramel Honey comb Candy.

Het logo van het Amerikaanse merk laat dat uitgebreide assortiment zien. Het cijfer ‘31’ geeft weer dat er voor elke dag een nieuwe, heerlijke smaak is om van te genieten. Deze smaken kunnen ook ten allen tijde geproefd worden met de iconische pink spoon. Daarnaast zal er elke maand een nieuwe smaak gelanceerd worden en maken nieuwe producten als crêpes, versgebakken Belgische wafels en churros hun intrede. 

Naast het vaste assortiment van overheerlijke ijssmaken en andere frozen dessertsals ijstaarten  en freak shakes,gaat Baskin-Robbins in Nederland ook verschillende drankjes en gebak verkopen zoals lattes, warme chocolademelk, heerlijke cookies en brownies.

Over Baskin-Robbins   

Baskin-Robbins is ‘s werelds grootste ijsketen. Ze heeft een breed assortiment aan verschillende heerlijke smaken en meer dan 7900 winkels in 53 landen over de hele wereld verspreid. Het merk werd opgericht door twee enthousiaste ijsliefhebbers wiens passie voor ijs leidde tot de creatie van vele iconische ijssmaken, waaronder Pralines 'n Cream, Jamoca® Almond Fudge en Very Berry Strawberry. Tegenwoordig heeft Baskin-Robbins meer dan 1300 ijssmaken en bieden ze op maat gemaakte ijsjes, bevroren drankjes en ijscoupes. Bij Baskin-Robbins vinden ze het belangrijk dat het niet alleen gaat om het eten van een ijsje, maar dat je speciale momenten samen deelt. Alle winkels zijn er ook zo op ingericht dat je herinneringen kan delen en samen kan genieten van een breed scala aan heerlijke smaken waaronder de nieuwe smaak van de maand, die ze elke maand opnieuw introduceren. 

* Elke week 1 jaar lang Baskin-Robbins tegoed met een totale waarde van €500 euro voor de eerste 100 klanten

Meer binnen deze rubriek