Tijdelijke Vomar Voordeelmarkt in Badhoevedorp geopend

01 FEB 2019 09:00 | Hoorne Vastgoed

Aan de Sloterweg in Badhoevedorp is een tijdelijke Vomar Voordeelmarkt geopend. De winkel is circa 1575 vierkante meter groot. Voorafgaand aan de bouw van de demontabele constructie vonden de afgelopen maanden een bodemsanering, grondwerkzaamheden en sloop van de oude Vomar Voordeelmarkt plaats.

De onlangs gesloopte Vomar Voordeelmarkt voldeed niet langer aan de behoefte van de klant en paste ook niet meer in de succesvolle nieuwe formule van Vomar Voordeelmarkt. Daarom werd besloten tot sloop.

In Badhoevedorp ontstaat door de omlegging van de A9 (die het dorp vroeger doorsneed) een nieuw centrumgebied. Daar wil Vomar Voordeelmarkt deel van uit maken. Maar omdat die ontwikkeling naar verwachting nog een aantal jaren vergt, is besloten een van alle gemakken voorziene tijdelijke winkel aan de Sloterweg te realiseren. Die kan daar vijf tot maximaal tien jaar staan. De aanleg van gratis parkeerplaatsen bij de goed bereikbare Vomar Voordeelmarkt is naar verwachting in maart gereed.

De winkel is geplaatst door Neptunus (specialist in demontabel bouwen). De fundering werd gerealiseerd door aannemer Regiobouw uit Haarlemmermeer. Voor de sloop van de oude Vomar Voordeelmarkt tekende Van Leeuwen Zwanenburg Sloopwerken (VLZS).

Dit is een origineel bericht van Hoorne Vastgoed

Meer binnen deze rubriek