Webinar woningmarkt: invloed van energielabels op woningwaarde

09 APR 2024 14:23 | Ortec Finance

Op donderdag 25 april 2024 organiseren we een gratis webinar woningmarkt over de invloed van energielabels op woningwaarde.

Tijdens dit webinar presenteren we achtergronden rondom de invloed van energielabels op woningwaarde. We zoomen onder andere in op de volgende onderwerpen:

 • Meetmethodes

  Hoe worden energielabels bepaald? Welke meetmethodes zijn er de afgelopen jaren geweest? Wat zijn de verschillen en wat voor gevolgen heeft dit?

 • Spreiding

  Hoe zijn de energielabels verdeeld in Nederland? En hoe geldt dit voor de verschillende woningtypes? Hoe is de verdeling tussen de regio’s?

 • Resultaten

  Zien we verschillen in prijzen per m2 met verschillende energielabels? Zijn er regionale waardeverschillen kijkend naar energielabels?

 • Praktijkvoorbeeld

  Wat is het effect van een upgrade van het energielabel (door renovatie) op de woningwaarde?

Voor wie

Dit webinar is bedoeld voor professionals en geïnteresseerden die betrokken zijn bij, of belang hebben bij, ontwikkelingen op het gebied van de Nederlandse woningmarkt.

Praktische informatie

📅 Datum: donderdag 25 april 2024

⏰ Tijd: 11.30u – 12.15u

🖥️ Locatie: Online via Teams

Kosten: gratis

Direct inschrijven hier

TIP: Werkt de link niet, open dan in Firefox.

Nieuwe maandalert woningmarkt - april 2024

Voor gedetailleerde informatie over prijsontwikkeling per provincie en gemeente nodigen we u uit onze website te bezoeken en de interactieve kaarten te raadplegen: Ortec Finance Maandalert woningmarkt

Over Real Estate Valuation

Meer weten over producten en diensten die vastgoedeigenaren, overheden, taxateurs en kredietverstrekkers in Nederland gebruiken om op efficiënte, betrouwbare en transparante wijze vastgoed te waarderen? Kijk op www.ortecfinance.com//vastgoedwaardering

Over Ortec Finance

Ortec Finance is een wereldwijde leverancier van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen. We ontwerpen, bouwen en leveren hoogwaardige softwaremodellen voor asset-liability-management, ex-ante en ex-post risicobeheer, performancemeting, risicoattributie en financiële planning. Onze klanten zijn marktleider op het gebied van pensioenen, sovereign en private wealth, verzekeringen en assetmanagement, maar ook gemeenten en woningcorporaties werken met onze modellen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam en we hebben kantoren in Amsterdam, Londen, Toronto, Melbourne, New York en Zürich. www.ortecfinance.com

Het is mogelijk om gebruik te maken van data op gemeenteniveau voor het plaatsen van een interactieve kaart. Dit is uitsluitend toegestaan met de juiste bronvermelding en in overleg met Ortec Finance. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pieter ten Holter, Consultant Real Estate Valuation. E: pieter.tenholter@ortec-finance.com T: +31 20 700 97 43

Meer binnen de rubriek Woningmarkt en vastgoed