Leclerc Baby kondigt samenwerking aan met Katja Schuurman en de Stichting Return to Sender

25 MEI 2022 09:00 | Leclerc Baby

Rotterdam, 23 mei 2022 - De belangrijkste ambitie van Leclerc Baby is om het ouderschap gemakkelijker te maken. Het bedrijf zet zich sterk in om ouders in vrijheid te laten bewegen.

Het merk kiest ervoor om samen te werken met merkambassadeurs die passen bij het merk en de levensstijl. Het dagelijks leven van een echte moeder of vader lijkt het meest op de verlichting en het gemak die de producten van Leclerc Baby brengen in het hedendaagse ouderschap.

Vandaag kondigt Leclerc Baby een samenwerking aan met Katja Schuurman in Nederland.

"Onze doelgroep staat midden in het leven en verwacht dezelfde levensstijl ook te kunnen behouden als ze kinderen krijgen", aldus marketing manager Kim van Zonneveld van Leclerc Baby. "Katja is een goed voorbeeld van een moeder die altijd onderweg is met haar kids. Zeker met twee dochters met uiteenlopend leeftijdsverschil is het essentieel dat ze zich gemakkelijk kunnen verplaatsen. Of het nu gaat om de sportclub, shoppen, boodschappen doen of een playdate van de kinderen, een lichte en compacte kinderwagen die met één hand in- en uitgeklapt kan worden is belangrijk. Geen gedoe en je altijd kunnen concentreren op diegenen die het belangrijkst zijn".

Over Katja Schuurman

Katja Schuurman is geboren op 19 februari 1975 in Utrecht, Nederland. Ze is moeder van twee dochters, Sammie (2010) en Coco Loulou (2020).

Katja is actrice, televisiepresentatrice en regisseur. Ze is vooral bekend door haar rollen in de films "Costa!" (2001), "The Rules of Attraction" (2002) en "Interview" (2003).

Katja begon haar carrière in 1992 en is bekend van haar rol in de populaire soapserie "Goede tijden, Slechte tijden" (1995-1999). In de loop der jaren was ze ook presentatrice van diverse tv-programma's op BNN, een Nederlandse publieke omroep speciaal gericht op jongere kijkers. Op dit moment is Katja nog steeds zeer actief in de Nederlandse film- en televisie-industrie.

In 2006 richtte Katja de stichting "Return to sender" op met als missie om via eerlijke en duurzame handel vrouwen te helpen een bestaan op te bouwen voor zichzelf en hun gezin. De stichting verbetert direct de levensomstandigheden en leert hoe dit in de toekomst vol te houden.

Over Leclerc Baby

Leclerc Baby is een geregistreerde merknaam van LSC Europe B.V., een jong en innovatief bedrijf gevestigd in het hart van Rotterdam en actief in 60 landen wereldwijd. Leclerc Baby brengt producten op de markt die het ouderschap gemakkelijker maken. Het merk is vooral bekend om de lichtgewicht en compacte kinderwagens die in slechts 1,5 seconde in- en uitgeklapt kunnen worden! 

Meer binnen de rubriek Diversiteit, lifestyle en mode