Vier dagen feest Martin Schilder Alkmaar: opening Occasioncentrum

02 OKT 2017 08:00 | Martin Schilder Groep

2 oktober 2017 - Op bedrijventerrein De Boekelermeer in Alkmaar opent Martin Schilder een occasioncentrum met binnen en buiten plaats voor circa 150 auto’s. Met de ingebruikname wordt de volledige vernieuwing van de Alkmaarse vestiging van Martin Schilder afgerond. In februari opende het bedrijf een bijna klimaatneutrale Audi Experience en in de zomer kregen SEAT en šKODA een nieuw onderkomen. Ter gelegenheid van de opening van het occasioncentrum houdt Martin Schilder een feestelijke klantvierdaagse. Van donderdag 5 tot en met zondag 8 oktober openen alle bedrijfsonderdelen in Alkmaar hun deuren voor het publiek.

De bouw van een groot occasioncentrum vormt voorlopig de laatste schakel in het vernieuwen van de bedrijfshuisvesting in Alkmaar. “De zich steeds sneller ontwikkelende automarkt dwingt ons om voortdurend te investeren in uiteenlopende vormen van innovatie. De Martin Schilder Groep heeft onder meer op het gebied van de huisvesting een enorme slag gemaakt. Al onze panden in Alkmaar zijn in één jaar tijd volledig vernieuwd. Niet alleen als het gaat om de energievoorziening en de werkplaatstechniek, maar ook op het gebied van klantcontact”, aldus Frank Schilder.

De verkoop van occasions is verhuisd vanuit Heerhugowaard. Die vestiging blijft volledig gehandhaafd, want de DriveIn universele garage blijft op de locatie in Heerhugowaard. Het nieuwe Occasioncentrum in Alkmaar biedt zogenoemde jong gebruikte dealer-occasions van door Martin Schilder gevoerde merken. Daarnaast zijn ook occasions van alle andere merken beschikbaar. Het ruime aanbod ligt tussen de 250 en 300 auto’s. Ongeveer de helft daarvan kan in Alkmaar aan klanten worden getoond.

Niet alleen het occasioncentrum, maar ook de showrooms van Audi, Autoverhuur, SEAT, šKODA, Volkswagen en VW Bedrijfswagens houden van 5 t/m 8 oktober dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur open huis voor klanten en andere belangstellenden. Bezoekers kunnen onder meer diverse innovaties uittesten, een live uitzending van NH Sportcafé bijwonen, kennis maken met elektrisch rijden, de nieuwste modellen bekijken en racen met radiografisch bestuurbare modelauto’s. Ook zijn er activiteiten voor kinderen. Gedurende deze vier dagen kan men profiteren van een groot aantal kortingsacties. Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op mooie prijzen.

Het volledige programma van de feestelijke klant vierdaagse in Alkmaar is te vinden op www.martinschilder.nl.

 

Voor aanvullende informatie kan contact worden opgenomen met Arjan Dekker van de Martin Schilder Groep: arjandekker@martinschildergroep.nl of 072-5410635. Voor algemene informatie zie https://www.martinschilder.nl/ Het beeldmateriaal is vrij van rechten. Martin Schilder Groep is in tachtig jaar uitgegroeid tot een omvangrijk bedrijf binnen de automotive. Naast verkoop en onderhoud van de merken Audi, SEAT, ŠKODA, FIAT en Volkswagen biedt de Martin Schilder Groep een totaalpakket aan diensten, zoals fleetsales, leasing, autoverhuur, schadeherstel, bedrijfswageninrichting, financiering, verzekering en takel- en bergingsdiensten. Het bedrijf heeft vestigingen in Alkmaar, Bergen, Haarlem, Heemskerk, Schagen, Den Helder en Heerhugowaard.

Dit is een origineel bericht van Martin Schilder Groep

Meer binnen deze rubriek