Groot onderhoud Provincialeweg N201 bij Loenersloot

05 APR 2023 08:07 | Provincie Utrecht

In het weekend van 14 tot en met 17 april 2023 voert aannemer KWS in opdracht van de provincie Utrecht groot onderhoud uit aan een gedeelte van de Provincialeweg (N201), vanaf de Rijksweg A2 tot en met de brug over de Angstel (Rijksstraatweg richting Baambrugge) in de gemeente Stichtse Vecht.

De werkzaamheden worden in een korte periode van één weekend uitgevoerd om de overlast voor zoveel mogelijk verkeer te beperken.

 Werkzaamheden

De werkzaamheden betreffen regulier groot onderhoud om de weg in een goede en veilige conditie te houden. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van de tussenlaag en de deklaag van het asfalt en het aanbrengen van nieuwe markering en bermverharding.

Het groot onderhoud maakt geen deel uit van het project Toekomst N201. Meer informatie over dat project kunt u vinden op www.toekomstn201.nl

Weekendafsluiting 14-17 april

Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, moet de hoofdrijbaan van de N201 worden afgesloten voor verkeer tussen de A2 en de Rijksstraatweg naar Baambrugge. De wegafsluiting gaat in op vrijdagavond 14 april, 21:00 uur en duurt tot maandagochtend 17 april, 05:00 uur. Het afgesloten weggedeelte is op een kaartje aangegeven met een rood kader.

Omleidingsroutes en bereikbaarheid

  • Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A2/A9/A1 of A2/N230/A27.
  • Buslijn 121 wordt omgeleid. Wijzigingen in de dienstregeling zijn t.z.t. te vinden op www.9292.nl/meldingen.
  • Fietsers kunnen gebruik blijven maken van het fietspad langs de N201.
  • De A2 toerit 4 richting Amsterdam blijft open voor verkeer vanaf de N201 vanuit richting Vinkeveen.
  • Loenersloot en de Binnenweg zijn bereikbaar vanaf de N201 vanuit de richting Hilversum.
  • Vanuit Loenersloot of de Binnenweg naar de A2 rijden kan door de omleidingsborden te volgen.

Slag om de arm

Bij alle wegwerkzaamheden kunnen onvoorziene omstandigheden roet in het eten gooien waardoor het werk moet worden uitgesteld naar een later moment.

Wilt u op de hoogte blijven van alle werkzaamheden aan Utrechtse provinciale wegen? Volg @werkaandewegutr dan op Twitter.

Meer binnen de rubriek Ov, transport en logistiek