JBL&G Deventer flink gegroeid eerste 5 jaar

09 APR 2024 09:01 | Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Letselschadebureau JBL&G vierde afgelopen weekend het eerste lustrum van de vestiging in Deventer. Die is sinds de start in april 2019 gegroeid van twee naar elf medewerkers. Het was destijds het derde filiaal van JBL&G. inmiddels telt het bureau vijf kantoren in Amsterdam, Groningen, Deventer, Rotterdam en Den Haag.

“Deze vijf jaar zijn voorbij gevlogen. We hebben een heel mooie groei mogen meemaken”, stelt regiomanager en teamleider Ivonne van Delft. “JBL&G Oost begon al heel snel echt body te krijgen. Steeds meer mensen wisten ons te vinden en dat is fijn. Het ging zelfs zo goed dat we inmiddels meerdere secretarieel medewerkers aangetrokken hebben: zij werken ook voor de kantoren in Amsterdam, Groningen en Rotterdam, maar ze wonen hier in de regio, en zitten dus lekker bij ons op kantoor. Niet iedereen hoeft immers per se in de Randstad te wonen?”

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht startte in 2011 in Assen. In 2015 verhuisde het hoofdkantoor naar Amsterdam. Eind 2018 werd de vestiging JBL&G Noord in Groningen operationeel, een half jaar later kwam daar JBL&G Oost in Deventer al bij. In 2020 werd een filiaal in Rotterdam geopend, in 2022 kwam de nieuwste vestiging in Den Haag erbij. Met ruim zeventig juristen en (juridisch) medewerkers en vijf kantoren is JBL&G het grootste zelfstandige letselschadebureau van Nederland.

Het jubileum van de vestiging in Deventer werd vrijdag bijgewoond door familie, vrienden en collega’s uit het werkveld. Als cadeau kreeg het kantoor een beeld van Vrouwe Justitia.

Een deel van het personaakl van JBL&G Deventer, met links teamleider Ivonne van Delft. Foto: JBL&G

 

Meer binnen de rubriek Recht