PERSUITNODIGING | Lancering label Freerunnen

17 JUL 2024 10:52 | NK Style - Munki Motion

Hierbij nodigen we u van harte uit om aanwezig te zijn bij de lancering van het label 'Freerunnen'. Dit is een belangrijke stap in de ontwikkeling van freerunnen als georganiseerde sport en een mogelijke opmaat naar de oprichting van een eigen bond. Freerunnen is een relatief jonge sport, die met name onder jongeren populair is. 

Freerunnen valt als sport onder de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU). Op zaterdag 20 juli lanceert de KNGU in samenwerking met diverse freerunorganisaties een eigen ‘label’ freerunnen. Deze lancering vindt plaats om 13:30 uur (let op! Dit is een andere tijd dan in het eerdere persbericht aangegeven!). Locatie is het hoofdpodium van het NK Freerunnen, dat aankomend weekend wordt gehouden op het terrein van Olympia Haarlem (Henk van Turnhoutpad 1). Meer informatie hierover is te vinden op www.nk-freerun.nl.

Het eerder verstuurde persbericht over het NK Freerunnen vindt u hier: NK Freerunnen Style in Haarlem (anp.nl). Wellicht kan dit bericht nog een plek krijgen in uw uitingen.

 

Meer binnen de rubriek Sport