Treatwell presenteert de Nederlandse Top Rated salons van 2021

23 NOV 2021 11:39 | BOBBERY

Treatwell heeft de salons met de meeste 5-sterren beoordelingen van 2021 de Top Rated-status toegekend. Consumenten kunnen zo eenvoudig hun volgende schoonheidsbehandeling boeken bij de beste salons in hun buurt.

Het kiezen van een salon voor je haar- en schoonheidsbehandelingen kan een onmogelijke opgave zijn. Met de bekendmaking van jaarlijkse Top Rated lijst van Treatwell, is het ontdekken van de beste salons in je eigen buurt eenvoudiger dan ooit.

Treatwell stelt jaarlijks een lijst samen van hun Top Rated salons op basis van de 5-sterren beoordelingen die ze het afgelopen jaar van hun klanten hebben gekregen. Niet alleen maakt dit het vinden van de meest geliefde salons op hun boekingsplatform nog gemakkelijker, maar het bekroont hiermee ook de salons die ernaar streven om hun klanten een fantastische ervaring te bieden. Treatwell vindt, na het afgelopen zware jaar voor de salons, dat de publicatie van deze lijst een steun in de rug is voor alle ondernemers in de beauty branche.

Het kiezen welke behandeling je wilt is vaak eenvoudiger dan de keuze bij welke salon je deze behandeling wilt laten doen. Met de jaarlijkse Top Rated-lijst van Treatwell wordt het vinden van de beste salons in je buurt heel eenvoudig. Dit betekent dat iedereen erop kan vertrouwen dat de gekozen salon een top behandeling zal geven.

"De bekendmaking van de jaarlijkse Top Rated lijst is voor Treatwell een echt hoogtepunt, hiermee vieren wij het succes van de bij ons aangesloten salons en de bieden wij de consument een unieke selectie van de best beoordeelde haar en beauty salons in Nederland.” aldus Ellen Engbers Country Manager van Treatwell Nederland en België.

Hieronder een overzicht van een selectie uit Top Rated salons in Nederland.

  • Art. 447 Amsterdam Kapsalon Art. 447 in het centrum van Amsterdam geeft haar behandelingen waaronder knippen en kleuren. Het leveren van kwaliteit en vriendelijkheid staan centraal in deze salon. 

  • IT’S A BEAUTY AFFAIR Amsterdam is een comfortabele en luxe salon in hartje de pijp in Amsterdam, waar specialisten op het totale gebied van hair, nails en beauty voor je klaar staan.

  • Florence Laval Den Haag Florence biedt authentieke Japanse kobido gezichtsmassages: een natuurlijke faceliftmassage met kalmerende werkingen.

  • Enes the Barber Rotterdam Enes the Barber werkt in kapperszaak Spirit ID. Hij werkt sinds 2016 als barber en is gespecialiseerd in haar en baard behandelingen voor mannen, maar ook kinderen zijn welkom voor een knipbeurt. 

  • Salina Beauty Laser Utrecht  De missie van Salina Beauty Laser is om vakkundige veilige en verantwoorde cosmetische ingrepen toegankelijk te maken voor vrouwen en mannen die cosmetische wensen hebben en werkt alleen met natuurlijke producten.

De nieuwe Top Rated van Treatwell vind je via www.treatwell.nl filter Top Rated Salons.

Over Treatwell Treatwell is Europa’s grootste online boekingsplatform voor haar en beauty. Meer dan 500 werknemers in 12 Europese landen werken dagelijks aan de missie om de perfecte haar- en beauty experience te creëren. Treatwell doet dit samen met meer dan 25.000 aangesloten salons. Via Treatwell boek je 24/7 (en in slechts een paar taps) bij salons die aan jouw eisen voldoen. Dit maakt Treatwell meer dan alleen een boekingsplatform. Dit maakt het de slimste manier om beauty te boeken.

Meer binnen de rubriek Mode, kleding en textiel