'elementrē lanceert nieuwe tinted SPF: foundation en zonbescherming in één'

18 JUL 2024 12:18 | Cosmetique Totale

elementrē, het toonaangevende Zwitserse huidverzorgingsmerk dat in Nederland exclusief verkrijgbaar is bij Cosmetique Totale, kondigt met trots de lancering aan van haar nieuwste productlijn: de elementrē Mineral Sun Protection SPF50+.

Voor de moderne consument die de huid goed wil beschermen tegen de zon, maar niet zonder make-up door het leven wil gaan. Dit nieuwe product combineert de voordelen van een minerale zonbescherming met het gemak van foundation en de perfecte dekking voor dagelijks gebruik.

De elementrē Mineral Sun Protection SPF50+ is verkrijgbaar in 3 verschillende varianten met een tintje (light, medium, tan) en één non-tinted variant. Van lichte tot diepe huidtinten, er is een perfecte match voor iedereen.

Wat maakt deze tinted zonnecrème zo bijzonder?

EU-gecertificeerde zonbescherming

De Mineral Sun Protection SPF50+ is ontwikkeld met de nieuwste technologieën op het gebied van huidverzorging en zonbescherming. Het product biedt een EU-gecertificeerde breed spectrum SPF 50+ bescherming tegen schadelijke UV-stralen, terwijl het tegelijkertijd een egale, natuurlijke dekking biedt die de huidteint verbetert en imperfecties minimaliseert.


100% minerale filters en tinten

De zonnecrème bevat pure minerale filters, die een barrière op de huid vormen waar schadelijke UV-stralen op weerkaatsen. Hierdoor ben je meteen beschermd na het insmeren. De natuurlijke tinten passen naadloos bij elke huidskleur en zorgen voor een egale teint zonder witte waas.


Voor de gevoelige huid & alle huidtypen

Of jouw huid nu gevoelig, vet, droog of gecombineerd is, deze SPF50+ zonnecrème is zacht en effectief voor iedereen. De verzachtende formule biedt bescherming tegen UVA- en UVB-stralen. Zo wordt huidschade en vroegtijdige huidveroudering door de zon voorkomen, zonder de huid te irriteren.


Hydraterend met een matte finish

Intense hydratie van de huid waardoor deze zacht en soepel blijft én een matte finish… beter kan niet! De parfum-vrije crème zorgt voor een fijne glow en gaat een glimmend gezicht tegen.

elementrē bij Cosmetique Totale

De Mineral Sun Protection SPF50+ tinted en non-tinted is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling door elementrē, en reflecteert de kernwaarden van het merk: effectiviteit, luxe en duurzaamheid.

Dit sluit naadloos aan bij de behandelingen van Cosmetique Totale. Onze huidtherapeuten staan klaar voor persoonlijk behandeladvies en effectieve behandelingen voor iedereen, om zelfvertrouwen terug te geven door de schoonheid die binnenin zit met het uiterlijk te versterken.

De nieuwe producten zijn vanaf 1 juli 2024 online en in de Cosmetique Totale vestigingen verkrijgbaar. Ben jij benieuwd naar de tinted SPF’s en zou je het weleens willen proberen? Cosmetique Totale biedt een beperkt aantal producten aan om te testen. Neem daarvoor contact op met Daniek Hultink via onderstaande gegevens.

Voor meer informatie over de elementrē Tinted Sunscreen SPF50+ of andere producten van elementrē, bezoek www.shop.cosmetique-totale.nl

Productfoto's zijn ook in tif-format beschikbaar.

Meer binnen de rubriek Haar en beauty