Cosmetique Totale groeit naar 25 vestigingen met de overname van De Huidkliniek

07 MEI 2021 10:06 | Cosmetique Totale

Cosmetique Totale heeft De Huidkliniek overgenomen. Dat maken beide partijen vandaag bekend. Met de overname groeit Cosmetique Totale naar 25 vestigingen in Nederland.  

De Huidkliniek is in 2006 opgericht en een begrip op het gebied van huidtherapie en laserbehandelingen in Rosmalen en omstreken. In de kliniek werken gecertificeerde huidtherapeuten, die hoogwaardige medische laserbehandelingen uitvoeren op het gebied van onder andere ontharen, pigment, couperose, acne en peelings. De Huidkliniek wordt onderdeel van de Cosmetique Totale groep. Met de extra capaciteit kan beter voldaan worden aan de groeiende vraag naar gespecialiseerde huid- en laserbehandelingen in Nederland.    

Vast gezicht 

Kristy van Vlijmen, oprichter van De Huidkliniek, wordt met haar team onderdeel van Cosmetique Totale. 'De keuze voor Cosmetique Totale was eigenlijk niet meer dan logisch. De hoogwaardige HBO kennis van huidtherapeuten en manier van werken op het gebied van huidverbetering en lasertherapie sluit zeer goed aan. Tel daar de kracht van Cosmetique Totale bij op en wij kunnen de cliënten in de regio Rosmalen nog beter bedienen. Het vaste team van medewerkers en ikzelf blijven het vaste gezicht van de kliniek. Onze klanten zijn in vertrouwde handen,’ aldus Van Vlijmen.  

'Natuurlijk zijn wij erg trots op de overname van dit prachtige bedrijf in Rosmalen. De geboden diensten, bedrijfsfilosofie en cultuur sluiten goed aan bij Cosmetique Totale. Wij kijken er naar uit om de hoogwaardige kennis en kunde van De Huidkliniek nog een stap verder te brengen. Het is onze ambitie om huid- en lasertherapie op een laagdrempelige manier voor iedereen toegankelijk te maken. Met deze overname zetten we weer een mooie stap in onze ambitie zoveel mogelijk mensen te mogen helpen met het oplossen van huidproblemen,’ aldus Fabian Otto, directeur van Cosmetique Totale. 

Over Cosmetique Totale 

Cosmetique Totale is sinds de oprichting in 2004 uitgegroeid tot marktleider in Nederland op het gebied van huid- en lasertherapie. Alle huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Cosmetique Totale is sinds 2020 een portfoliobedrijf van de Haagse investeringsmaatschappij BB Capital Investments.  

Website: www.dehuidkliniek.com en www.cosmetique-totale.nl 

Meer binnen deze rubriek