Overname Huidzorgplus vestigingen in Twente

03 MRT 2021 13:25 | Cosmetique Totale

3 maart 2021, Hengelo - Cosmetique Totale neemt 3 vestigingen van Huidzorgplus over in Twente en groeit daarmee door naar 21 eigen vestigingen door heel Nederland. Door de overname is de laserbehandeling kliniek nog beter vertegenwoordigd in het oosten van het land. De vestigingen van Huidzorgplus in Hengelo, Enschede en Nijverdal richten zich op medische acnebehandelingen en huidtherapie. 

“De diensten van Huidzorgplus sluiten goed aan bij de diensten van Cosmetique Totale. Wij kijken er dan ook naar uit om onder ons eigen label de kennis en kunde van Huidzorgplus voort te zetten, zodat je ook in Twente bij een professionele praktijk van Cosmetique Totale terecht kunt,” aldus Fabian Otto, directeur van Cosmetique Totale.

Na 12,5 jaar was eigenaresse Sandra Nijland toe aan een volgende stap. Naast het ondernemerschap wil zij ook meer kunnen investeren in zelfontwikkeling. Dit hoopt zij bij Cosmetique Totale te kunnen vinden. “De keuze voor Cosmetique Totale was eigenlijk niet meer dan logisch, omdat de huidtherapeuten een vergelijkbare werkwijze en nog uitgebreidere kennis en expertise hebben op het gebied van huidverbetering en lasertherapie. Wij kijken er naar uit om hier deel van uit te kunnen maken,” aldus Sandra Nijland.

Fabian Otto: “Natuurlijk zijn wij erg trots dat wij met deze overname 3 extra vestigingen aan ons bedrijf toe kunnen voegen. Daarnaast zijn wij ook erg blij met de extra kennis die wij hiermee in huis halen. Onze ambitie is om huid- en lasertherapie op een laagdrempelige manier voor iedereen mogelijk te maken. Vanuit de 21 eigen vestigingen en ruim 200 salons waar wij nu mee samenwerken kunnen wij nog meer cliënten helpen de beste versie van zichzelf te worden.”

Over Cosmetique Totale

Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige paramedische behandelmethoden voor definitieve ontharing, het verwijderen van tatoeages, acne, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose, huidverjonging en huidverbetering. Naast 21 eigen eigen klinieken, werken de huidtherapeuten van Cosmetique Totale ook ambulant op meer dan 200 gastlocaties, verspreid door heel Nederland.

Meer binnen deze rubriek