Zoom zorgt voor Laser boom bij mannen

03 MRT 2021 11:47 | Cosmetique Totale

Alphen aan de Rijn, 3 maart 2021 - Steeds meer mensen worden door de toename in Zoom meetings dagelijks geconfronteerd met hun gezicht. Daar waar vrouwen hun gezicht vaak nog met make-up mooi kunnen maken, grijpen mannen tegenwoordig steeds vaker naar laserbehandelingen op het gebied van huidverbetering. 

Naast Zoom meetings spelen factoren als het lekkerder in je vel willen zitten ook een rol. Door de Corona crisis voelen veel mannen zich vaak down. Onderzoek in de UK laat zien dat mentale stress van 10% naar 19% is toegenomen en in de US maar liefst van 11% naar 42% (Bron: nature.com). Dat kan komen door het niets leuks in het vooruitzicht hebben tot aan mannen die door de Lockdown niet aan het werk kunnen. Zij willen zich weer lekker voelen als ze in de spiegel kijken. 

“De Lockdown zorgt er ook voor dat mensen niet uit eten, naar theater of op vakantie kunnen gaan. Hierdoor houden ze makkelijker geld over om laserbehandelingen te nemen. Dat zien wij niet alleen terug in huidverbetering behandelingen, maar ook mensen die bijvoorbeeld een tatoeage laten verwijderen.” aldus Fabian Otto van Cosmetique Totale.

Laserbehandeling kliniek Cosmetique Totale ziet een enorme vraag naar Laserbehandeling consults en steeds vaker zitten daar ook mannen tussen. Daar waar vrouwen hun mooiste kenmerken willen uitstralen willen mannen door een jonge frissere en gladde huid huid kracht uitstralen.

Eigenaar Fabian Otto heeft zijn kliniek in korte tijd uit zien groeien naar maar liefst 21 eigen vestigingen, die in deze Lock-Down open mochten blijven. Ook komende maanden komen er nieuwe vestigingen bij. Het team van HBO huidtherapeuten werkt daarnaast op 200 behandellocaties door het hele land. Deze behandellocaties zijn sinds deze week maandag weer open.

Over Cosmetique Totale

Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige paramedische behandelmethoden voor definitieve ontharing, het verwijderen van tatoeages, acne, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose, huidverjonging en huidverbetering. Naast 21 eigen eigen klinieken, werken de huidtherapeuten van Cosmetique Totale ook ambulant op meer dan 200 gastlocaties, verspreid door heel Nederland.

Bron: https://www.nature.com/articles/d41586-021-00175-z  Office for National Statistics (UK data); Centers for Disease Control and Prevention (US data).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: David Pinto t 06 250 979 67 e david@cosmetique-totale.nl https://cosmetique-totale.nl

Meer binnen deze rubriek