SamenSpeelFonds zoekt speelplekken Zuid-Holland

17 AUG 2023 16:59 | het Gehandicapte Kind

Voor kinderen met een beperking zijn 9 op de 10 speelplekken ontoegankelijk. Ook in Zuid-Holland. Kinderen moeten toekijken hoe andere kinderen spelen. Hierdoor voelen zij zich té vaak buitengesloten en eenzaam. Jij kunt helpen. Vraag nu tijdens de informatiebijeenkomst van gemeente Leiderdorp en het SamenSpeelFonds een financiële bijdrage aan om van je speelplek een échte samenspeelplek te maken!

Gemeente Leiderdorp heeft het balletje van het SamenSpeelFonds opgepakt! Zij organiseert met het fonds, een speeltuinontwerper en fondsaanvraag-expert op woensdag 23 augustus 2023 een subsidieaanvraag-bijeenkomst om speelplekken in de regio Zuid-Holland toegankelijk te maken voor kinderen met een beperking. De speelplekken gaan ter plekke aan het werk aan hun ontwerp voor een toegankelijke speeltuin, en kunnen voor de uitvoering een financiële bijdrage aanvragen tot €50.000 bij het SamenSpeelFonds.

Doe jij mee? Mail naar c.rijling@leiderdorp.nl en ontvang meer informatie!

Informatiebijeenkomst: Woensdag 23 augustus 2023; 16-18 uur; Milieu Educatief Centrum; Van Diepeningenlaan 110E; Leiderdorp

Meer binnen de rubriek Ngo - goede doelen