Rapper Donnie verrast winnende familie van Dortmunt uit Geertruidenberg

08 JUL 2022 10:35 | BOBBERY

Familie van Dortmunt uit Geertruidenberg werden in het zonnetje gezet door Amazon.nl, zij wonnen een ‘Prime’ moment met Rapper Donnie.

Vanwege Prime Day, het jaarlijkse dealsfestijn op 12 en 13 juli, van Amazon werden er meer dan honderd geweldige prijzen, waaronder drie unieke “Money Can’t Buy” prijzen vergeven. Een frietje gemaakt door Rapper Donnie bij je thuis was één van de te winnen prijzen. Rapper Donnie staat bekend om zijn bakkunsten, vooral zijn frituurkunsten en zijn droom is het openen van een eigen snackbar. Aan de familie van Dortmunt een eerste voorproefje, aangezien Rapper Donnie daar gistermiddag op zijn frietfiets aankwam om voor de familie en vrienden een heerlijk frietje te bakken en uiteraard nam hij alle tijd om met de winnaars op de foto te gaan.

“Super geweldig! Wat een gouwe gozer, past helemaal in ons straatje, ik had het niet mooier kunnen bedenken”, aldus Rob van Dortmunt.

Prime Day

Prime Day, dat dit jaar op 12 en 13 juli wordt gehouden, is het wereldwijde dealsevenement van Amazon vol nieuwe en unieke voordelen, aanbiedingen en ervaringen, exclusief voor Prime-leden. Tijdens deze editie zullen veel Nederlandse MKB-ers en merken deelnemen en aan een miljoenenpubliek te verkopen in Nederland en andere landen in Europa. Meer informatie op www.amazon.nl/primeday.

Dit is een origineel bericht van BOBBERY

Meer binnen deze rubriek