Amazon.nl opent grootste foute Kersttruien winkel van Nederland

07 DEC 2022 10:49 | AMAZON

Amazon.nl opent grootste foute Kersttruien winkel van Nederland

Met honderden foute kersttruien en een exclusieve limited edition kersttrui van Dries Roelvink

Amazon.nl opent vandaag online de grootste online foute kersttruien winkel van Nederland, met honderden verschillende foute kersttruien waaronder een exclusieve limited edition foute kersttrui van Dries Roelvink. Kerst staat voor warmte en samenzijn en daar is Amazon graag een inspiratiebron voor. Aan een uitgebreid aanbod van de leukste items voor het kerstdiner, versiering voor de kerstboom, en cadeaus voor onder de kerstboom, voegt Amazon.nl dit jaar een speciale foute kersttruienwinkel toe. Met de ‘Internationale Foute Kersttruien Dag’ (Ugly Christmas Jumper Day) op 16 december in aantocht, wordt de vraag naar foute kersttruien steeds groter. In samenwerking met Dries Roelvink is er een limited edition kersttrui ontwikkeld om de unieke kersttruienwinkel extra glans te geven. Iedereen kan nu op 16 december, tijdens Foute Kersttruien Dag, of welk moment dan ook, goed voor de dag kan komen met de leukste of meest verrassende kersttrui. In de kersttruienwinkel is een brede selectie van leuke, grappige of hysterische kersttruien te vinden, met truien van sneeuwpop tot rendier en zelfs met ledverlichting.

Limited Edition kersttrui van Dries Roelvink

Om de kersttruienwinkel extra luister bij te zetten heeft Amazon in samenwerking met Dries Roelvink de speciale ‘Fa Fa Fantastico’ kersttrui ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Deze limited edition kersttrui is verkrijgbaar voor €39,95  in de maten small, medium, large en extra large.  De gehele opbrengst van deze trui zal worden verdubbeld door Amazon, en geschonken worden aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. De ‘Fa Fa Fantastico’ kersttrui van Dries Roelvink en de kerstruienwinkel zijn dinsdagavond tijdens een unieke fashionshow in Amsterdam feestelijk gepresenteerd.

“Ik vond het een enorme eer om mijn eigen trui te ontwerpen voor Amazon.nl, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Ik heb geprobeerd een trui te maken met een grote knipoog die een grote glimlach op ieders gezicht tovert” aldus Dries Roelvink. Ik draag het Prinses Máxima Centrum een zeer warm hart toe en vindt het belangrijk dat de opbrengst hieraan ten goede komt. Ik hoop dat de trui mensen aan het lachen maakt, maar de boodschap is uiteraard ook van groot belang want ik hoop dat deze Kerst weer Fa Fa Fantastico wordt voor iedereen en dat we dit jaar het weer echt samen kunnen vieren.”

“Wij zijn trots om de grootste foute kersttruienwinkel te openen. Uiteraard zien wij een toename in de vraag naar kersttruien en vanuit dat gegeven is het idee ontstaan om deze te bundelen om zo de consument te inspireren met de grootste kersttruiencollectie van zowel lokale als internationale ondernemers. We zijn zeer vereerd dat we samen met Dries Roelvink een ‘Fa Fa Fantastico’ kersttrui hebben kunnen ontwikkelen, waarvan de opbrengst door Amazon wordt verdubbeld en geschonken aan het Prinses Máxima Centrum” zegt Roeland Donker Country Manager Nederland.

Alles voor een magische kerst

Alle benodigdheden om er een magische kerst van te maken heeft Amazon.nl samengebracht in een speciale kerstwinkel, van make-up voor de beste looks, de leukste cadeautjes om te geven aan elkaar en de mooiste kerstdecoratie, woonaccessoires en tafelbenodigdheden om je huis om te toveren in de juiste sfeer voor dat speciale kerstdiner. En juist dit daar helpt Amazon klanten om te besparen tijdens de feestdagen. Van een brede selectie producten tegen alledaagse lage prijzen, tot grote kortingen die kunnen helpen bij het besparen op kosten voor de feestdagen. Met het assortiment dat je nodig hebt, en het gemak van een snelle, probleemloze bezorging.

Link naar de foto's

Meer binnen de rubriek Diversiteit, lifestyle en mode