Amazon Prime Day keert op 16 en 17 juli voor de 5e keer terug in Nederland

25 JUN 2024 08:03 | Amazon | Bobbery

Amazon Prime Day keert op 16 en 17 juli voor de 5e keer terug in Nederland met tienduizenden exclusieve deals voor Prime-leden

Steven Kazan verrast nietsvermoedende mensen op straat in de spelshow “Let’s Play Prime Day”

Amazon Prime-leden kunnen deze zomer weer genieten van alle deals tijdens de vijfde Prime Day van Amazon in Nederland. Op 16 en 17 juli krijgen Amazon Prime-leden exclusieve toegang tot tienduizenden deals van merken zoals Ecco, Philips, Playmobil, Puma, Samsung en Tefal, met hoge kortingen in verschillende categorieën, waaronder kleding, elektronica, keukenbenodigdheden en beauty. Op specifieke periodes tijdens het evenement blijven er elke 5 minuten nieuwe deals verschijnen, zodat de kans groot is dat je altijd iets vindt dat je leuk vindt. Om iedereen op te warmen voor het event lanceert Amazon.nl de spelshow “Let’s Play Prime Day” op de socialmediakanalen van Amazon.nl, waarbij presentator Steven Kazan nietsvermoedende mensen op straat verrast om kans te maken op fantastische prijzen door mee te spelen met hilarische spellen.  

Let’s Play Prime Day Spelshow met Steven Kazan

Amazon.nl lanceert in de aanloop naar Prime Day, in samenwerking met Steven Kazan, de “Let’s Play Prime Day Spelshow” op de socialmediakanalen van Amazon.nl. Steven Kazan verrast nietsvermoedende mensen op straat met hilarische spellen van de ‘One Question Quiz’ tot ‘What’s in the Box’, de spelshow zit vol met verrassende elementen. “Let’s Play Prime Day” bereidt de Nederlandse consumenten voor op Prime Day; twee dagen vol aanbiedingen! Naast deze hilarische spelshow onthult Steven Kazan op een speciale pagina op Amazon.nl tijdens beide dagen van Prime Day een aantal zeer exclusieve en gelimiteerde geheime deals met extra grote korting. De prijzen zijn zo laag dat je ze niet kunt weerstaan, dus houd Amazon.nl tijdens Prime Day goed in de gaten!

Vroege Deals & Koopjes; Prime-leden kunnen in aanloop naar Prime Day profiteren van besparingen, met vroegtijdige toegang tot deals op producten van populaire merken.

· Bespaar flink op Amazon-apparaten waaronder Echo, Kindle, Fire TV Stick, Ring en Blink.

· Shop aanbiedingen bij kleine en middelgrote bedrijven zoals Boska, Pink Gellac, XXL Nutrition, Alpine Hearing Protection, SlaapTotaal, NoBoringSuitcases, Deryan of Koeka.

· Gratis videogames voor Prime-leden: in de aanloop naar Prime Day (25 juni tot en met 16 juli), kunnen Prime-leden zonder extra kosten een assortiment van 15 populaire en klassieke pc-games claimen, waaronder Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, STAR WARS™ Knights of the Old Republic™ II: The Sith Lords, Hitman Absolution en meer.

Dankzij deals en kortingsbonnen hebben Amazon-klanten het afgelopen jaar wereldwijd bijna 24 miljard dollar bespaard, waarbij Prime-leden het overgrote deel van deze besparingen hebben gekregen. Tijdens Prime Day in 2023 was dit wereldwijd meer dan 2,5 miljard dollar.


Bereid je voor op Prime Day; Prime leden kunnen zich nu al voorbereiden voor Prime Day.

Stel dealmeldingen in die op jou zijn afgestemd: Houd populaire items in de gaten met dealmeldingen. Blijf op de hoogte van de populairste producten via dealmeldingen. Prime-leden kunnen gepersonaliseerde dealmeldingen instellen om te worden gewaarschuwd wanneer hun recente zoekopdrachten deals bevatten. Om deze meldingen op tijd voor Prime Day te ontvangen, ga je naar de Prime Day-eventpagina op de Amazon Shopping-app om de dealmeldingen aan te maken.

Profiteer van eenvoudige bezorgopties: Amazon Prime biedt snelle, gratis levering op miljoenen items, waaronder bezorging op dezelfde dag of de dag erna, plus het extra gemak van het kunnen kiezen hoe die items worden afgeleverd - of het nu thuis, op het werk of op een van de meer dan 1.800 afhaalpunten in Nederland is.

Nog geen Prime-lid? Het is nog niet te laat om lid te worden van Prime en te profiteren van exclusieve toegang tot deals, snelle en betrouwbare bezorging op miljoenen items en award-winning entertainment! Klanten kunnen lid worden van Prime of een gratis proefperiode starten op amazon.nl/primeday om deel te nemen aan dit exclusieve evenement voor leden en het allerbeste uit Amazon te halen.


Prime Day Wereldwijd

Prime Day begint op 16 juli in Australië, Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, Egypte, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Luxemburg, Mexico, Nederland, Polen, Portugal, Saoedi-Arabië, Singapore, Spanje, Zweden, Turkije, de Verenigde Arabische Emiraten, de VS en het VK. Prime-leden in India hebben later deze zomer de mogelijkheid om te shoppen op Prime Day. 

Meer binnen de rubriek Winkels en consumentenmarkt