Nieuwe managing director MTD Products

11 DEC 2018 10:00 | PR Matters

Charles M. Moll per 1 januari 2019 Managing Director

Robert T. Moll, CEO van de MTD Group, kondigt aan dat de MTD EMEA divisie per 1 januari 2019 afscheid neemt van Dr. Karsten Hoppe. Hij dankt Dr. Karsten Hoppe voor zijn enorme inzet voor MTD Products de afgelopen twee jaar en wenst hem veel succes in zijn verdere loopbaan.

Charles M. Moll, voormalig Vice President Marketing voor de EMEA divisie, is aangewezen om CEO van MTD Products AG en Managing Director van de EMEA groep te worden. Als internationaal manager met 20 jaar ervaring in de tuinindustrie, heeft hij verschillende posities in het bedrijf bekleed.

De huidige strategie van MTD EMEA zal ongewijzigd blijven, waarbij de focus ligt op het ontwikkelen van de kernmerken; WOLF-Garten en Cub Cadet. ‘De strategie van MTD EMEA is in een stroomversnelling gekomen en we willen vasthouden aan de huidige focus. We blijven investeren in de toekomst van ons bedrijf. Digitaliseren, procesverbetering, het uitbreiden van ons portfolio en het leveren van topkwaliteit, zowel in onze producten als onze service; deze vormen de sleutel tot een succesvolle toekomst,’ licht Charles Moll toe.

Dit is een origineel bericht van PR Matters

Meer binnen deze rubriek