ONWARD kondigt deelname aan investeerdersevenementen in september aan

07 SEP 2022 07:31 | PR Matters

7 september, 2022- - ONWARD Medical N.V. (Euronext: ONWD), het medische technologiebedrijf dat innovatieve therapieën ontwikkelt om beweging, onafhankelijkheid en gezondheid te herstellen bij mensen met dwarslaesie, kondigt vandaag aan dat het management aan de volgende investeerdersevenementen in september zal deelnemen:

·       KBC Securities Virtual Life Sciences Conference

16 september 2022

Dave Marver, CEO, en Lara Smith Weber, CFO, zullen deelnemen aan de conferentie en een bedrijfspresentatie geven.

·       btov Portfolio Day

21 september 2022

Berlijn, Duitsland

Lara Smith Weber, CFO, zal een bedrijfspresentatie geven.

Alle informatie over de komende conferenties is beschikbaar in het investeerdersgedeelte van de website van ONWARD: https://ir.onwd.com/news-events.

Over ONWARD Medical

ONWARD is een medisch technologiebedrijf dat innovatieve therapieën ontwikkelt om beweging, onafhankelijkheid en gezondheid te herstellen bij mensen met ruggenmergletsel. Het werk van ONWARD bouwt voort op meer dan tien jaar basiswetenschappelijk en preklinisch onderzoek dat is uitgevoerd in 's werelds toonaangevende neurowetenschappelijke laboratoria. ONWARD's ARC-therapie, die kan worden geleverd door implanteerbare (ARCIM) of externe (ARCEX) systemen, is ontworpen om gerichte, geprogrammeerde stimulatie van het ruggenmerg te leveren om beweging en andere functies te herstellen bij mensen met een dwarslaesie, waardoor uiteindelijk hun kwaliteit van leven wordt verbeterd. ONWARD heeft drie Breakthrough Device Designations ontvangen van de FDA, die zowel ARCIM als ARCEX omvatten. ARCEX is een extern, niet-invasief platform dat bestaat uit een draagbare stimulator en een draadloos programmeerapparaat. De eerste cruciale studie van het bedrijf, Up-LIFT genaamd, die het vermogen evalueert van ARCEX Therapy om de kracht en functie van de bovenste ledematen te verbeteren, voltooide de inschrijvingen in december 2021 met 65 proefpersonen wereldwijd. Topline resultaten worden verwacht in september 2022. ARCIM bestaat uit een implanteerbare pulsgenerator en lead die in de buurt van het ruggenmerg worden geplaatst. Het bedrijf voltooide het eerste gebruik van de ARCIM neurostimulator bij mensen in mei 2022.

ONWARD heeft zijn hoofdkantoor op de High Tech Campus in Eindhoven, Nederland. Het heeft een kantoor in het EPFL Innovation Park in Lausanne, Zwitserland en heeft een groeiende Amerikaanse aanwezigheid in Boston, Massachusetts, VS. Ga voor meer informatie over het bedrijf naar ONWD.com. Ga naar IR.ONWD.com om toegang te krijgen tot onze financiële kalender voor 2022.

Voor aanvragen rond het bedrijf:

ONWARD

info@onwd.com

Meer binnen de rubriek Beleggingen en investeringen