Sport Speeddaten op Valentijnsdag

07 FEB 2023 15:45 | BOBBERY | DAVID LLOYD

Sport Speeddaten op Valentijnsdag 

David Lloyd Amsterdam organiseert samen met de leukste barman van Nederland, Victor Abeln, Sport Speeddaten op Valentijnsdag.

14 februari is het Valentijnsdag en ook dit jaar zullen de restaurants en bioscopen weer volgeboekt zijn met verliefde stelletjes, daarom organiseert David Lloyd Club Amsterdam samen met Victor Abeln de leukste barman van Nederland, een sport-speeddate parcours voor singles. Een uniek parcours voor de sportieve single die zich openstelt tot het vinden van een sportmaatje of, wie weet, de ware liefde. 

‘’Valentijnsdag is de ultieme dag om een romantisch avontuur aan te gaan. Ik vind het dan ook fantastisch om voor David Lloyd Amsterdam een speeddate parcours te begeleiden voor singles die een maatje voor in de sportschool of for life willen vinden. Uiteraard kunnen ze na afloop met mij mee naar de bar in de club voor een lekkere smoothie achteraf, we maken er een leuke avond van!’’ aldus Victor Abeln. 

Hoe werkt het

Voor wie al bekend is met David Lloyd Clubs weet de signature class Blaze een intensieve workout is gericht op het verbranden van calorieën en het verbeteren van je conditie. Personal Trainer Taylor McCormack heeft voor Valentijnsdag deze Blaze les aangepast naar een speeddate parcours, waarbij singels om de vijf minuten wisselen van oefening en van partner. Ondertussen zal Victor per oefening een vraag stellen aan alle singles zodat er een onderwerp zal worden aangesneden om over te sparren tijdens de oefening met je date.

Dus heb je niets te doen tijdens Valentijnsdag, wil je in vorm blijven en genieten van de liefde? Meld je hier aan tot vrijdag 9 februari, en wie weet maak jij kans om mee te doen met deze sport speeddate en vind jij je lang gezochte sportmaatje of ware liefde!

Over David Lloyd Leisure Group De David Lloyd Leisure Group bestaat uit 123 clubs - 100 clubs in Engeland, 23 clubs in Europa waarvan 6 in Nederland. Daarnaast zijn er 3 Harbour Clubs. Er zijn in het totaal ongeveer 560.000 leden en 6.000 medewerkers waaronder 1.800 gekwalificeerde gezondheid- en fitness experts en 400 tennis professionals. De racketsport faciliteiten van David Lloyd Club zijn ongeëvenaard met 1.080 tennisbanen en 400 badminton- en squashbanen. Naast de geweldige fitnessfaciliteiten, zijn er ook spa’s, lounges met gratis Wi-Fi, crèches, kinderdagverblijven en gespecialiseerde sportzaken.

Meer binnen de rubriek Sportindustrie