One4all Cadeaukaarten Wint Prestigieuze Effie Award in de categorie ‘Gedrag Kort’

22 NOV 2023 13:44 | BOBBERY | ONE4ALL

One4all Cadeaukaarten Wint Prestigieuze Effie Award in de categorie ‘Gedrag Kort’ voor de succesvolle Lanceringscampagne ‘Iedereen Blij met de One4all Cadeaukaart’

Op 16 november ontving One4all Cadeaukaarten met groot enthousiasme de prestigieuze Effie Award voor de lancering van One4all Cadeaukaarten in Nederland. De felbegeerde onderscheiding werd uitgereikt tijdens een feestelijk galadiner in Circa Amsterdam. In totaal werden er 13 awards uitgereikt. De Effie Awards staan bekend als de Oscars binnen de marketing- en reclame-industrie, waarbij de meest effectieve marketingcampagnes worden gehuldigd die indrukwekkende meetbare resultaten hebben behaald.

De One4all-campagne werd ontwikkeld door het creatieve bureau Joe Public, waarbij de reclamemix werd ingezet door de bureaus Wavemaker en 5pm.

Sprekend over het creatieve inzicht, Jeroen Van Eck, creatief strateeg en oprichter van Joe Public: "Wij zijn vanaf het begin trots geweest op deze campagne, omdat deze inzichtelijk, eigentijds en humoristisch is. Toen de resultaten binnenkwamen, realiseerden we ons dat dit een potentiële Effie-winnaar was. We zijn dolblij dat het ons is gelukt om er een te winnen" aldus Jeroen Van Eck van Joe Public.

De One4all Cadeaukaart, is een multikeuze cadeaukaart die ingeleverd kan worden bij diverse (online) winkels, werd gelanceerd door het in Amsterdam gevestigde bedrijf in betalingsoplossingen Blackhawk Network in 2022, en het maakt nu al indruk binnen de cadeaubranche.

"We zijn verheugd met de ontvangst van de Effie Award voor de succesvolle lancering van One4all Cadeaukaarten in Nederland. Deze onderscheiding benadrukt de effectiviteit van onze marketingstrategie en de gezamenlijke inspanningen van ons team en gewaardeerde partners. Deze erkenning stimuleert onze toewijding om in de toekomst impactvolle campagnes te blijven leveren. We zullen blijven investeren in ons One4all-merk en producten om het meest geliefde cadeaukaarten in het land te worden" zegt Jeroen Hubert - Vice President E-commerce EMEA van One4all Cadeaukaarten.

 

Meer binnen de rubriek Pr, marketing, communicatie en sales