Kapsaloneigenaren genomineerd voor ANKO Ondernemers Award!

07 MRT 2023 14:04 | Algemene Nederlandse Kappers Organisatie (ANKO)

Excellent ondernemerschap verdient erkenning, zeker in roerige en onzekere tijden. Daarom reikt de ANKO - de branchevereniging van professionele kappers - dit jaar opnieuw de ANKO Ondernemers Award uit tijdens het Coiffure Award gala op 14 mei a.s. Vier ondernemers zijn in de race om Ondernemer van het Jaar 2023 te worden. 

De ANKO ontving in januari ruim 200 voordrachten. Daaruit stelde de speciale Award Commissie een shortlist samen van zeven ondernemers. En nu zijn er dus nog vier genomineerden over: Ria Dierking (Dierking Haarinstituut, Velp), Bert Visser (Love For Hair, Amsterdam), Arie Klein (Creativo Haarmode, Emmen) en Arjan Bevers (Avanti Kappers, Helmond). De voorzitter van de Award Commissie Maurice Vervoort is trots op de genomineerdenlijst, die met één extra nominatie langer is geworden dan in eerste instantie was gepland. Vervoort: “Ze verdienen het allemaal écht om genomineerd te zijn. Ze zijn aan elkaar gewaagd!” 

Wie er uiteindelijk met de ANKO Ondernemers Award 2023 vandoor gaat, wordt bepaald door de leden van de ANKO. Zij kunnen vanaf 27 maart via ankoondernemersaward.nl stemmen op hun favoriet. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Coiffure Award gala op zondag 14 mei. 

 

Voor beeldmateriaal en interviews kunt u contact opnemen met Megisa Ceder 06 - 83 66 10 73 mceder@anko.nl

Meer binnen de rubriek Haar en beauty