De Prime Deal Dagen zijn terug op 8 en 9 oktober

17 SEP 2024 07:47 | BOBBERY

De Prime Deal Dagen zijn terug op 8 en 9 oktober en geeft Amazon Prime-leden exclusieve toegang tot tienduizenden vroege deals voor de feestdagen

 Het is de tijd van het jaar voor vroegtijdige feestdagen deals met fantastische kortingen op populaire merken zoals LEGO, Philips, Garmin, HP en Douwe Egberts

Amazon.nl kondigt vandaag aan dat de Prime Deal Dagen dit jaar terugkeren  op 8 en 9 oktober. Vanaf 8 oktober om 00:01 uur kunnen Amazon Prime-leden exclusief flink besparen op hun aankopen voor de aankomende feestdagen. Met tienduizenden deals in alle categorieën, waaronder deals op topmerken zoals LEGO, Philips, Garmin, HP en Douwe Egberts. De Prime Deal Dagen zijn daarnaast het perfecte moment om dagelijkse benodigdheden in te slaan, zoals wc-papier, batterijen, wasmiddel of producten voor huisdieren. Nieuwe deals worden regelmatig toegevoegd gedurende het event, zodat leden op ieder moment nieuwe deals kunnen ontdekken. Klanten die nog geen Prime-lid zijn, kunnen zich nu aanmelden of een gratis proefperiode starten op amazon.nl/prime om toegang te krijgen tot exclusieve kortingen. 

“Of Prime-leden nu items van hun verlanglijstjes af willen strepen, zich alvast willen voorbereiden op het organiseren van feestjes of etentjes, of iets speciaals voor zichzelf willen scoren, tijdens de Prime Deal Dagen scoor je de producten met korting. Exclusieve deal events zoals Prime Deal Dagen, gecombineerd met onze snelle, gratis levering van miljoenen producten en de entertainment via Prime Video en Prime Gaming maken het Amazon Prime lidmaatschap uniek en waardevoller dan ooit.” Aldus Roeland Donker, Country Manager van Amazon Nederland.  

Deals van kleine lokale bedrijven: Shop vroege deals van kleine en middelgrote Nederlandse bedrijven op amazon.nl/primebigdealdays. Tegenwoordig komt meer dan 60% van de verkoop op Amazon van onafhankelijke verkopers - dit zijn kleine en middelgrote bedrijven met een ruime selectie, geweldige producten en concurrerende prijzen, die veel gemak voor klanten bieden. De brede productselectie waar klanten dol op zijn, tijdens de Prime Deal Dagen en het hele jaar door, is mogelijk dankzij onze samenwerking met deze zelfstandige verkopers.  

Bereid je nu voor op de Prime Deal Dagen                   

Meld je aan voor Prime om een breed scala aan voordelen te krijgen: Amazon Prime wordt steeds beter, met onbeperkte, gratis levering met snelle levering door Amazon op een uitgebreide selectie producten, waaronder miljoenen producten met levering op de volgende dag en ruim een miljoen producten met levering op dezelfde dag, het hele jaar door lage prijzen in tientallen productcategorieën, toegang tot duizenden films, series en documentaires met Amazon Prime Video, en gratis games en in-game content via Prime Gaming. Wordt vandaag nog Prime-lid om flink te besparen tijdens Prime Big Deal Dagen en het hele jaar door te genieten van alle voordelen.

Meer binnen de rubriek Winkels en consumentenmarkt