Deze zomer ligbedden voor bijna niks te huur bij Scheveningse strandtent

21 JUN 2023 08:00 | Simyo

Amsterdam, 21 juni 2023 - Simyo maakt vandaag bekend dat het de hele zomer ligbedden en parasols voor een habbekrats beschikbaar stelt. Ze zijn te huren bij de Scheveningse strandtent ‘The Fat Mermaid’ en staan vooraan het strand, met ongehinderd uitzicht over zee. Gebruikers liggen er letterlijk voor een dubbeltje op de eerste rang.

Foto: Ilsoo van Dijk

Strandbedjes te duur

De telecomprovider deed dit jaar onderzoek naar de bereidheid van mensen om te betalen voor bedjes op het strand. Driekwart van de Nederlanders (73%) blijkt een ligbed toch wel wat zonde van het geld te vinden. Sowieso zijn negen van de tien (89,9%) meer op hun geld gaan letten door de gestegen prijzen. Besparen op uitjes (zoals naar het strand gaan) staat in de top 3 van manieren om minder geld uit te geven. 

Samenwerking

Redenen genoeg voor Simyo en de Scheveningse strandtent 'The Fat Mermaid' om een samenwerking aan te gaan. De ligbedden zijn van 21 juni tot en met 31 augustus voor 10 cent per dag te huur. Er zijn 10 bedjes met parasol beschikbaar voor iedereen die langsloopt, op basis van wie het eerst komt die het eerst maalt. De overige twee bedjes worden beschikbaar gesteld voor fans en klanten, via de Facebookpagina van Simyo.

Bart van den Berg, directeur Simyo: “We willen met deze actie laten zien dat je niet altijd de hoofdprijs hoeft te betalen voor kwaliteit, maar we  vinden het vooral een leuk en zonnig gebaar dat helemaal bij de zomer past.”

Malou Rook, eigenaar van The Fat Mermaid: “We kregen dit jaar bezorgde telefoontjes van mensen die hadden gehoord over de hoge parkeerkosten. Ik zeg altijd: kom gewoon lekker met het ov of met de fiets, of parkeer desnoods je auto in de parkeergarage hier om de hoek. Met deze actie heb ik nu nog een beter antwoord: we hebben officieel de voordeligste bedjes van Scheveningen en omstreken, dus maak je over de kosten vooral geen zorgen.”

Foto: Ilsoo van Dijk

Meer informatie op simyo.nl/strandbedjes

-------------- Einde persbericht --------------

Het onderzoek is uitgevoerd in maart 2023 door PanelWizard onder ruim duizend Nederlanders van 18 jaar en ouder.

Over Simyo

Simyo is een 100% online telecomprovider en dochterbedrijf van KPN. De telecomprovider staat bekend om de service en flexibiliteit en biedt Prepaid, Sim Only en telefoonabonnementen aan. Simyo is meer dan 25 keer uitgeroepen tot de beste mobiele provider volgens het panel van de Consumentenbond. Daarnaast won Simyo in 2016 als eerste telecomprovider ooit de award voor Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland. In 2016, 2017, 2019, 2020 en 2022 is Simyo door MarketResponse (voorheen SAMR) verkozen tot het Klantvriendelijkste Telecombedrijf van Nederland. Ook is Simyo al tien jaar op rij de beste Prepaid-provider van Nederland volgen onderzoek van het onafhankelijke prepaid simkaart.net. Simyo bewijst daarmee dat de beste kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Bij Simyo kun je alles uit je abonnement halen zonder teveel te betalen. Waarom duur doen? Simyo.

Meer binnen de rubriek Winkels en consumentenmarkt